Fra  Tour de l’Ain 13/07/2024 - 15/07/2024  
  Category: 2.1  -  Race Website  
Result All Stages History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2024ECU CEPEDA ORTIZ Jefferson AlexanderFRA CAPRON RémiITA OLDANI StefanoMore
2023AUS STORER MichaelFRA ELISSONDE KennyFRA PRODHOMME NicolasMore
2022FRA MARTIN GuillaumeDEN SKJELMOSE JENSEN MattiasFRA MOLARD RudyMore
2021AUS STORER MichaelBEL VANHOUCKE HarmSUI BADILATTI MatteoMore
2020SLO ROGLIC PrimozCOL BERNAL GOMEZ Egan ArleyCOL QUINTANA ROJAS Nairo AlexanderMore
2019FRA PINOT ThibautSUI FRANK MathiasEST TAARAMÄE ReinMore
2018FRA VICHOT ArthurFRA EDET NicolasEST TAARAMÄE ReinMore
2017FRA PINOT ThibautFRA GAUDU DavidFRA GENIEZ AlexandreMore
2016NED OOMEN SamBEL DE CLERCQ BartFRA LATOUR PierreMore
2015FRA GENIEZ AlexandreFRA VACHON FlorianFRA LATOUR PierreMore
2014NED LINDEMAN Bert-JanFRA BARDET RomainIRL MARTIN DanielMore
2013FRA BARDET RomainESP SANCHEZ GIL Luis LeonFRA GADRET JohnMore
2012USA TALANSKY AndrewESP PARDILLA BELLON SergioESP NAVARRO GARCIA DanielMore
2011FRA MONCOUTIE DavidNED POELS WoutCZE KÖNIG LeopoldMore
2010ESP ZUBELDIA AGIRRE HaimarNED POELS WoutFRA MONCOUTIE DavidMore
2009EST TAARAMÄE ReinUSA HORNER ChrisFRA MONCOUTIE DavidMore
2008GER GERDEMANN LinusFRA MONCOUTIE DavidFRA GOUBERT StéphaneMore
2007FRA GADRET JohnFRA TURPIN LudovicNED MOLLEMA BaukeMore
2006FRA DESSEL CyrilFRA LELARGE NoanESP FLORENCIO CABRE XavierMore
2005FRA NAIBO CarlFRA TURPIN LudovicFRA PLOUHINEC SamuelMore
2004FRA PINEAU JérômeBEL HOSTE LeifBEL VAN GOOLEN JurgenMore
2003BEL MERCKX AxelFRA DUMOULIN SamuelFRA PINEAU JérômeMore
2002FRA ORIOL ChristopheFRA VIRENQUE RichardFRA TURPIN LudovicMore
2001BUL GABROVSKI IvailoFRA DELRIEU DavidFRA ORIOL ChristopheMore
2000KAZ YAKOVLEV SergeyFRA LODER ThierryNZL JENNER ChristopherMore
1999POL GWIAZDOWSKI GrzegorzNZL JENNER ChristopherITA DE PASQUALE MaurizioMore

Facts

  Start date   End date   Cat.       Race Name  
13/07/202415/07/20242.1Fra Tour de l’Ain
31/07/20232/08/20232.1Fra Tour de l’Ain
9/08/202211/08/20222.1Fra Tour de l'Ain
29/07/202131/07/20212.1Fra Tour de l'Ain
7/08/20209/08/20202.1Fra Tour de l'Ain
24/05/201926/05/20192.1Fra Tour de l'Ain
18/05/201820/05/20182.1Fra Tour de l'Ain
8/08/201712/08/20172.1Fra Tour de l'Ain
10/08/201613/08/20162.1Fra Tour de l'Ain
11/08/201515/08/20152.1Fra Tour de l'Ain
12/08/201416/08/20142.1Fra Tour de l'Ain
9/08/201313/08/20132.1Fra Tour de l'Ain
7/08/201211/08/20122.1Fra Tour de l'Ain
9/08/201113/08/20112.1Fra Tour de l'Ain
10/08/201014/08/20102.1Fra Tour de l'Ain
9/08/200912/08/20092.1Fra Tour de l'Ain
10/08/200813/08/20082.1Fra Tour de l'Ain
12/08/200715/08/20072.1Fra Tour de l'Ain
6/08/20069/08/20062.1Fra Tour de l'Ain
7/08/200510/08/20052.1Fra Tour de l'Ain
10/08/200413/08/20042.3Fra Tour de l'Ain
12/08/200315/08/20032.3Fra Tour de l'Ain
13/08/200216/08/20022.3Fra Tour de l'Ain
14/08/200117/08/20012.5Fra Tour de l'Ain
9/08/200013/08/20002.5Fra Tour de l'Ain
11/08/199915/08/19992.5Fra Tour de l'Ain




23/07/2024 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2024, Credits