Fra  Tour d'Eure-et-Loir 10/06/2022 - 12/06/2022  
  Category: 2.2  -  Race Website  
Result All Stages History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2023FRA ISIDORE NoaBEL DEJAEGHER JasperFRA TABELLION ValentinMore
2022FRA LEROUX SamuelFRA TABELLION ValentinFRA JEANNIERE EmilienMore
2021FRA PENHOËT PaulGER HEIDUK KimFRA JARNET MaximeMore
2020no resultMore
2019NED BUGTER LuucFRA URRUTY MaximeFRA HAVOT SébastienMore

Facts

  Start date   End date   Cat.       Race Name  
9/06/202311/06/20232.2Fra Tour d'Eure-et-Loir
10/06/202212/06/20222.2Fra Tour d'Eure-et-Loir
14/05/202116/05/20212.2Fra Tour d'Eure-et-Loir
15/05/202017/05/20202.2Fra Tour d'Eure-et-Loir
17/05/201919/05/20192.2Fra Tour d'Eure-et-Loir




27/05/2024 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2024, Credits