Rou  Turul al Romaniei / Romanian Tour 31/08/2021 - 5/09/2021  
  Category: 2.2  -  Race Website  
Result All Stages History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2022GBR STEWART MarkROU RAILEANU CristianCZE OTRUBA JakubMore
2021POL KACZMAREK JakubROU TVETCOV SergheiPOL REKITA SzymonMore
2020ROU GROSU Eduard-MichaelGER HOLLER NikodemusPOL KRAWCZYK SzymonMore
2019NED MOLENAAR AlexRUS NOVIKOV SavvaCZE HNIK KarelMore
2018ROU TVETCOV SergheiTUR BALKAN OnurPOL GRABIS MateuszMore
2013UKR BUTS VitaliyUKR KONONENKO MykhayloSRB STEVIC IvanMore
2012CRO KVASINA MatijaESP DE LA PARTE GONZALEZ VictorGER HEIDER JohannesMore
2011ROU NECHITA AndreiGRE TAMOURIDIS IoannisITA CICCONE AngeloMore
2010ITA RIZZI BrunoGRE TAMOURIDIS IoannisITA DE MARCHI AlessandroMore
2009RUS SHCHEBELIN AlekseyBUL KOEV VladimirBUL CHUMANOV PavelMore
2008HUN CADOR RidaNED OOSTLANDER SanderBUL TCHANLIEV Svetoslav KirilovMore

Facts

  Start date   End date   Cat.       Race Name  
6/09/202211/09/20222.1Rou Turul al Romaniei / Romanian Tour
31/08/20215/09/20212.1Rou Turul al Romaniei / Romanian Tour
8/09/202013/09/20202.2Rou Turul al Romaniei / Romanian Tour
11/09/201915/09/20192.1Rou Turul al Romaniei / Romanian Tour
19/09/201823/09/20182.2Rou Turul al Romaniei / Romanian Tour
30/06/20136/07/20132.2Rou Turul al Romaniei / Romanian Tour
2/06/20129/06/20122.2Rou Turul al Romaniei / Romanian Tour
4/06/201111/06/20112.2Rou Turul al Romaniei / Romanian Tour
5/06/201012/06/20102.2Rou Turul al Romaniei / Romanian Tour
6/06/200913/06/20092.2Rou Turul al Romaniei / Romanian Tour
8/06/200814/06/20082.2Rou Turul al Romaniei / Romanian Tour




27/11/2022 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2022, Credits