Cmr  GP Chantal Biya 18/11/2020 - 22/11/2020  
  Category: 2.2  
Result All Stages History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2020RWA MUGISHA MoiseSVK KUBIS LukasCMR KAMZONG ABESSOLO ClovisMore
2019ALG LAGAB AzzedineSVK CANECKY MarekNED HOFMAN ArjanMore
2018SVK BELLAN JurajCMR KAMZONG ABESSOLO ClovisCIV CISSE IssiakaMore
2017CMR KAMZONG ABESSOLO ClovisSVK CULLY Jan AndrejSVK MAHDAR MartinMore
2016FRA ROMAN MartialFRA GUGLIELMI SimonCMR MBA Hervé RaoulMore
2015MAR LAHSSAINI MohssineCMR NZEKE Gérémie FrancisEST PUNTSO EndrikMore
2014ERI DEBESAY Mekseb AbrahaMAR ABELOUACHE EssaïdCMR KAMZONG ABESSOLO ClovisMore
2013CMR NGUE NGOCK Yves RogerFRA JOIN AlexandreCIV OUATTARA BolodiguiMore
2012SUI MERCIER AlexandreFRA GAY AurélienCMR KAMZONG ABESSOLO ClovisMore
2011CMR NGUE NGOCK Yves RogerSVK CANECKY MarekSUI REICHENBACH SébastienMore
2010CMR TEGA MartinienCMR MBA Hervé RaoulFRA GALTIE SébastienMore
2009NED VAN AGTMAAL PeterCMR SANDA Joseph OumarouFRA GEORGES SylvainMore
2008FRA ROSTOLLAN ThomasFRA BARLE FlorentCMR DOUANLA FlaubertMore
2007NED VAN AGTMAAL PeterFRA GONNET JulienNZL LYTTLE ScottMore
2006CMR DOUANLA FlaubertFRA GEMINIANI FrédéricCMR TEGA MartinienMore

Facts

  Start date   End date   Cat.       Race Name  
18/11/202022/11/20202.2Cmr GP Chantal Biya
16/10/201920/10/20192.2Cmr GP Chantal Biya
26/09/201830/09/20182.2Cmr GP Chantal Biya
12/10/201715/10/20172.2Cmr GP Chantal Biya
12/10/201616/10/20162.2Cmr GP Chantal Biya
14/10/201518/10/20152.2Cmr GP Chantal Biya
5/11/20149/11/20142.2Cmr GP Chantal Biya
17/10/201320/10/20132.2Cmr GP Chantal Biya
3/10/20127/10/20122.2Cmr GP Chantal Biya
30/09/20112/10/20112.2Cmr GP Chantal Biya
6/10/20109/10/20102.2Cmr GP Chantal Biya
1/10/20094/10/20092.2Cmr GP Chantal Biya
2/10/20085/10/20082.2Cmr GP Chantal Biya
5/10/20077/10/20072.2Cmr GP Chantal Biya
6/10/20068/10/20062.2Cmr Grand Prix Chantal Biya




25/11/2020 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2020, Credits