Pol  Wyscig majora Hubala 3/06/2020 - 7/06/2020  
  Category: 2.1  
Result All Stages History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2020no resultMore
2019POL PATERSKI MaciejPOL STEPNIAK GrzegorzPOL ANIOLKOWSKI StanislawMore
2018POL TACIAK MateuszPOL MACIEJUK FilipPOL GRADEK KamilMore
2017POL PATERSKI MaciejPOL ZIELINSKI KamilPOL DOMAGALSKI Karol AndrzejMore
2010POL KIENDYS TomaszPOL BATEK DariuszPOL PRZYDZIAL ArturMore
2008POL KIENDYS TomaszPOL PAWLAK WojciechPOL HALEJAK WojciechMore
2007POL KIENDYS TomaszPOL KOMAR MateuszPOL SAPA MarcinMore
2006POL LISOWICZ TomaszPOL ROMANIK RadoslawRUS FIRSANOV SergeyMore
2005POL KIENDYS TomaszPOL KRUPA DawidPOL KURPIK MichalMore
2004POL STAFIEJ KazimierzPOL ZOLEDZIOWSKI GregorzPOL PAWLAK WojciechMore
2003POL GEBKA MarcinPOL ZARADNY PiotrLAT NAUDUZS AndrisMore
2002POL ROMANIK RadoslawLTU VILCINSKAS RaimondasPOL CHRZANOWSKI SlawomirMore

Facts

  Start date   End date   Cat.       Race Name  
3/06/20207/06/20202.1Pol Wyscig majora Hubala
31/05/20192/06/20192.1Pol Wyscig majora Hubala
1/06/20183/06/20182.1Pol Szlakiem walk majora Hubala
1/06/20174/06/20172.1Pol Szlakiem walk majora Hubala
28/08/201029/08/20102.2Pol Szlakiem walk majora Hubala
22/08/200824/08/20082.2Pol Szlakiem walk majora Hubala
24/08/200726/08/20072.2Pol Szlakiem walk majora Hubala
26/08/20061.2Pol Szlakiem Walk Majora Hubala (178 km)
20/08/20051.2Pol Szlakiem Walk Majora Hubala
21/08/20041.5Pol Szlakiem Walk Majora Hubala (190 km)
23/08/20031.5Pol Szlakiem Walk Majora Hubala (180 km)
1/09/20021.5Pol Szlakiem Walk Majora Hubala (180 km)




4/07/2020 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2020, Credits