Fra  Tour de La Provence 13/02/2020 - 16/02/2020  
  Category: 2.PS  -  Race Website  
Result All Stages History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2020COL QUINTANA ROJAS Nairo AlexanderRUS VLASOV AleksandrKAZ LUTSENKO AlexeyMore
2019ESP IZAGIRRE INSAUSTI GorkaAUS CLARKE SimonFRA GALLOPIN TonyMore
2018FRA GENIEZ AlexandreFRA GALLOPIN TonyFRA MOLARD RudyMore
2017AUS DENNIS RohanITA CATTANEO MattiaFRA GENIEZ AlexandreMore
2016FRA VOECKLER ThomasCZE VAKOC PetrFRA CALMEJANE LilianMore

Facts

  Start date   End date   Cat.       Race Name  
13/02/202016/02/20202.PSFra Tour de La Provence
14/02/201917/02/20192.1Fra Tour La Provence
8/02/201811/02/20182.1Fra Tour La Provence
21/02/201723/02/20172.1Fra Tour La Provence
23/02/201625/02/20162.1Fra Tour La Provence




25/02/2020 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2020, Credits