Fra  Tour du Loir et Cher 17/04/2019 - 21/04/2019  
  Category: 2.2  -  Race Website  
Result All Stages History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2019-
2018DEN ANDERSEN Asbjørn KraghDEN VINJEBO Emil NygaardCZE CERNY JosefMore
2017DEN KAMP AlexanderDEN VINTHER Troels RønningDEN GULDHAMMER POULSEN RasmusMore
2016SUI SCHELLING PatrickDEN AAEN JØRGENSEN JonasGBR DOWNING RussellMore
2015FRA CARDIS RomainNED BAKKER DennisSWE WETTERHALL AlexanderMore
2014GBR BRIGGS GrahamDEN MYGIND RasmusDEN VINTHER Troels RønningMore
2013GER THÖMEL TinoBEL DUPONT TimothyNOR BREEN VegardMore
2012RUS SOLOMENNIKOV AndreyGER KERN JulianDEN BROGE Rolf NyborgMore
2011FRA SAUX AnthonyFRA PERICHON Pierre-LucFRA MAUGE CorentinMore
2010RUS ANTONOV MikhailBEL VERRAES BenjaminGER THÖMEL TinoMore
2009RUS KOSYAKOV DmitryFRA DAUGA VincentBEL VANDOUSSELAERE SvenMore
2008SWE STEVENSON ChristoferESP SANCHEZ PRADO EladioNED PRONK JosMore
2007FRA BLAIN AlexandreSLO MAHORIC MitjaCZE BENCIK PetrMore
2006DEN RASMUSSEN Jacob MoePOL WIESIAK MariuszFRA BONNACE JérômeMore
2005NED DE MAAR MarcSLO STARE MatejNED DEKKERS HansMore

Facts

  Start date   End date   Cat.       Race Name  
17/04/201921/04/20192.2Fra Tour du Loir et Cher
11/04/201815/04/20182.2Fra Tour du Loir et Cher
12/04/201716/04/20172.2Fra Tour du Loir et Cher
13/04/201617/04/20162.2Fra Tour du Loir et Cher
15/04/201519/04/20152.2Fra Tour du Loir et Cher
16/04/201420/04/20142.2Fra Tour du Loir et Cher
10/04/201314/04/20132.2Fra Tour du Loir et Cher
11/04/201215/04/20122.2Fra Tour du Loir-et-Cher 'Edmond Provost'
13/04/201117/04/20112.2Fra Tour du Loir-et-Cher 'Edmond Provost'
14/04/201018/04/20102.2Fra Tour du Loir-et-Cher 'Edmond Provost'
14/04/200919/04/20092.2Fra Tour du Loir-et-Cher 'Edmond Provost'
16/04/200820/04/20082.2Fra Tour du Loir-et-Cher 'Edmond Provost'
18/04/200721/04/20072.2Fra Tour du Loir-et-Cher 'Edmond Provost'
12/04/200616/04/20062.2Fra Tour du Loir-et-Cher 'Edmond Provost'
13/04/200517/04/20052.2Fra Tour du Loir-et-Cher




20/04/2019 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2019, Credits