Civ  Tour de Côte d'Ivoire / Tour de la Réconciliation 9/09/2018 - 15/09/2018  
  Category: 2.2  
Result All Stages History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2018CIV CISSE IssiakaCMR KAMZONG ABESSOLO ClovisBUR SORGHO Wendkouni MathiasMore
2017BEL BOUVRY DieterBEL VERHELST LouisBEL LEGLEY MatthiasMore
2016MAR EL KOURAJI MohcineMAR CHOKRI El MehdiCIV CISSE IssiakaMore
2015MAR LAHSSAINI MohssineRWA HADI JanvierBEL SMET GuyMore
2008FRA MARTIAS RonyFRA TURGOT SébastienFRA MARINO Jean-MarcMore

Facts

  Start date   End date   Cat.       Race Name  
9/09/201815/09/20182.2Civ Tour de Côte d'Ivoire / Tour de la Réconciliation
10/09/201716/09/20172.2Civ Tour de Côte d'Ivoire / Tour de la Réconciliation
24/09/201630/09/20162.2Civ Tour de Côte d'Ivoire / Tour de la Réconciliation
27/09/20152/10/20152.2Civ Tour de Côte d'Ivoire / Tour de la Réconciliation
7/03/200812/03/20082.1Civ Tour Ivoirien de la Paix




11/12/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits