Esp  Vuelta a Asturias 27/04/2018 - 29/04/2018  
  Category: 2.1  -  Race Website  
Result All Stages History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2024-
2023ITA FORTUNATO LorenzoCOL RUBIO REYES Einer AugustoCOL SOSA CUERVO Ivan RamiroMore
2022COL SOSA CUERVO Ivan RamiroITA FORTUNATO LorenzoFRA EDET NicolasMore
2021COL QUINTANA ROJAS Nairo AlexanderESP PEDRERO LOPEZ AntonioFRA LATOUR PierreMore
2020no resultMore
2019ECU CARAPAZ MONTENEGRO Richard AntonioLAT NEILANDS KristsRUS VLASOV AleksandrMore
2018ECU CARAPAZ MONTENEGRO Richard AntonioECU CAICEDO CEPEDA Jonathan KleverPOR MESTRE Ricardo Jorge CorreiaMore
2017COL QUINTANA ROJAS Nairo Alexandernot assignedESP SEVILLA RIVERA Oscar MiguelMore
2016GBR CARTHY HughESP PARDILLA BELLON SergioESP MORENO FERNANDEZ DanielMore
2015ESP ANTON HERNANDEZ IgorESP TXURRUKA ANSOLA AmetsESP HERRADA LOPEZ JesusMore
2013ESP TXURRUKA ANSOLA AmetsESP LANDA MEANA MikelESP MORENO BAZAN JavierMore
2012ESP INTXAUSTI ELORRIAGA BeñatESP DE LA CRUZ MELGAREJO DavidFRA DI GREGORIO RémyMore
2011ESP MORENO BAZAN JavierESP ZABALLA GUTIERREZ ConstantinoPOR SOUSA Sergio FerreiraMore
2010ESP ZABALLA GUTIERREZ ConstantinoCOL DUARTE AREVALO Fabio AndresESP INTXAUSTI ELORRIAGA BeñatMore
2009ESP MANCEBO PEREZ FranciscoPOR MACHADO Tiago Jose PintoESP MORENO BAZAN JavierMore
2008ESP VICIOSO ARCOS AngelESP TONDO VOLPINI XavierPOR PIRES Bruno Manuel SilvaMore
2007ESP GIL PEREZ KoldoESP FERNANDEZ DE LA PUEBLA RAMOS AlbertoRSA AUGUSTYN John-LeeMore
2006ESP SEVILLA RIVERA Oscar MiguelESP JIMENEZ SANCHEZ EladioITA MAZZANTI LucaMore
2005ESP GARCIA QUESADA AdolfoESP SANCHEZ GONZALEZ SamuelITA CHEULA GiampaoloMore
2004ESP MAYO DIEZ IbanCOL CARDENAS RAVELO Felix RafaelESP ZUBELDIA AGIRRE HaimarMore
2003SUI JEKER FabianESP MERCADO MARTIN Juan MiguelCOL BUENAHORA GUTIERREZ HernanMore
2002ITA PIEPOLI LeonardoESP BERNABEU ARMENGOL Vicente DavidESP BELOKI DORRONSORO JosebaMore
2001ESP DOMINGUEZ DOMINGUEZ Juan CarlosESP HORRACH RIPOLL JoanSUI ZÜLLE AlexMore
2000ESP BELOKI DORRONSORO JosebaESP LOPEZ DE MUNAIN RUIZ DE GAUNA AlbertoESP GONZALEZ DE GALDEANO ARANZABAL IgorMore
1999ESP DOMINGUEZ DOMINGUEZ Juan CarlosESP LAISEKA JAIO RobertoESP ESCARTIN COTI FernandoMore

Facts

  Start date   End date   Cat.       Race Name  
26/04/202428/04/20242.1Esp Vuelta a Asturias
28/04/202330/04/20232.1Esp Vuelta a Asturias
29/04/20221/05/20222.1Esp Vuelta a Asturias
30/04/20212/05/20212.1Esp Vuelta a Asturias
1/05/20203/05/20202.1Esp Vuelta a Asturias
3/05/20195/05/20192.1Esp Vuelta a Asturias
27/04/201829/04/20182.1Esp Vuelta a Asturias
29/04/20171/05/20172.1Esp Vuelta a Asturias
30/04/20161/05/20162.1Esp Vuelta a Asturias
2/05/20153/05/20152.1Esp Vuelta a Asturias
11/05/201312/05/20132.1Esp Vuelta a Asturias
26/04/201229/04/20122.1Esp Vuelta a Asturias
28/04/20112/05/20112.1Esp Vuelta a Asturias
28/04/20102/05/20102.1Esp Vuelta a Asturias
28/04/20092/05/20092.1Esp Vuelta a Asturias
3/05/20087/05/20082.1Esp Vuelta a Asturias
3/05/20077/05/20072.1Esp Vuelta a Asturias
16/06/200620/06/20062.1Esp Vuelta a Asturias
17/06/200521/06/20052.1Esp Vuelta a Asturias
12/05/200416/05/20042.2Esp Vuelta a Asturias
13/05/200317/05/20032.2Esp Vuelta a Asturias
15/05/200219/05/20022.3Esp Vuelta a Asturias
15/05/200120/05/20012.3Esp Vuelta a Asturias
9/05/200014/05/20002.3Esp Vuelta a Asturias
11/05/199916/05/19992.3Esp Vuelta a Asturias




22/04/2024 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2024, Credits