Fra  Tour de la Guadeloupe 28/07/2017 - 6/08/2017  
  Category: 2.2  
Result All Stages History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2021-
2020no resultMore
2019FRA GUILLONNET AdrienKAZ PRONSKIY VadimGER DOMBROWSKI FrederikMore
2018FRA CARENE BorisESP MANCEBO PEREZ FranciscoVEN SALINAS DUQUE Yonathan JesusMore
2017FRA FOURNET-FAYARD SébastienLTU SAVICKAS ZydrunasFRA VANOVERSCHELDE QuentinMore
2016FRA MONIER DamienFRA LE LAVANDIER MaximeVEN CHACON DIAZ Jose IsidroMore
2015FRA CARENE BorisDOM MILAN JIMENEZ DiegoESP PEDRERO LOPEZ AntonioMore
2014VEN NAVA CARVAJAR John AlbertoFRA MONIER DamienVEN MURILLO ORTIZ Juan EngelberthMore
2013FRA LEBRETON PierreVEN CHACON DIAZ Jose IsidroJPN SHIMIZU MiyatakaMore
2012FRA TURPIN LudovicCAN LANGLOIS BrunoJPN SANO JunyaMore
2011FRA CARENE BorisBEL SYS KlaasUSA JONES CarterMore
2010ESP MANCEBO PEREZ FranciscoFRA CARENE BorisCOL SANCHEZ ANZOLA Edwin AlbeiroMore
2009FRA DUMONT NicolasVEN UBETO APONTE Miguel ArmandoCOL SANCHEZ ANZOLA Edwin AlbeiroMore
2008COL PEÑA PEÑA Jose FloberCAN EVANS CameronCOL SANCHEZ ANZOLA Edwin AlbeiroMore
2007COL PEÑA PEÑA Jose FloberFRA DUMONT NicolasCOL SANCHEZ ANZOLA Edwin AlbeiroMore
2006SVK PRAZDNOVSKY MartinCOL BERNAL GARCIA Jose DanielKAZ MIZOUROV AndreyMore
2005COL PEÑA PEÑA Jose FloberCOL BERNAL GARCIA Jose DanielRUS MIRONOV AleksandrMore

Facts

  Start date   End date   Cat.       Race Name  
30/07/20218/08/20212.2Fra Tour de la Guadeloupe
31/07/20209/08/20202.2Fra Tour de la Guadeloupe
2/08/201911/08/20192.2Fra Tour de la Guadeloupe
3/08/201812/08/20182.2Fra Tour de la Guadeloupe
28/07/20176/08/20172.2Fra Tour de la Guadeloupe
29/07/20167/08/20162.2Fra Tour de la Guadeloupe
31/07/20159/08/20152.2Fra Tour de la Guadeloupe
1/08/201410/08/20142.2Fra Tour de la Guadeloupe
3/08/201311/08/20132.2Fra Tour de la Guadeloupe
3/08/201212/08/20122.2Fra Tour de la Guadeloupe
5/08/201114/08/20112.2Fra Tour de la Guadeloupe
6/08/201015/08/20102.2Fra Tour de la Guadeloupe
7/08/200916/08/20092.2Fra Tour de la Guadeloupe
1/08/200810/08/20082.2Fra Tour de la Guadeloupe
3/08/200712/08/20072.2Fra Tour de la Guadeloupe
4/08/200613/08/20062.2Fra Tour de la Guadeloupe
5/08/200514/08/20052.2Fra Tour de la Guadeloupe




7/05/2021 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2021, Credits