Esp  Vuelta a Andalucia / Ruta Del Sol 18/02/2015 - 22/02/2015  
  Category: 2.1  -  Race Website  
Result All Stages History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2023-
2022NED POELS WoutESP RODRIGUEZ MARTIN CristianCOL LOPEZ MORENO Miguel AngelMore
2021COL LOPEZ MORENO Miguel AngelNED TOLHOEK AntwanESP AMEZQUETA MORENO JulenMore
2020DEN FUGLSANG JakobAUS HAIG JackESP LANDA MEANA MikelMore
2019DEN FUGLSANG JakobESP IZAGIRRE INSAUSTI IonNED KRUIJSWIJK StevenMore
2018BEL WELLENS TimNED POELS WoutESP SOLER GIMENEZ MarcMore
2017ESP VALVERDE BELMONTE AlejandroESP CONTADOR VELASCO AlbertoFRA PINOT ThibautMore
2016ESP VALVERDE BELMONTE AlejandroUSA VAN GARDEREN TejayNED MOLLEMA BaukeMore
2015GBR FROOME ChrisESP CONTADOR VELASCO AlbertoESP INTXAUSTI ELORRIAGA BeñatMore
2014ESP VALVERDE BELMONTE AlejandroAUS PORTE RichieESP SANCHEZ GIL Luis LeonMore
2013ESP VALVERDE BELMONTE AlejandroBEL VAN DEN BROECK JurgenNED MOLLEMA BaukeMore
2012ESP VALVERDE BELMONTE AlejandroEST TAARAMÄE ReinFRA COPPEL JérômeMore
2011ESP IRIZAR ARANBURU MarkelBEL VAN DEN BROECK JurgenUSA LEIPHEIMER LeviMore
2010AUS ROGERS MichaelBEL VAN DEN BROECK JurgenESP PARDILLA BELLON SergioMore
2009NED POSTHUMA JoostESP TONDO VOLPINI XavierITA REBELLIN DavideMore
2008ESP LASTRAS GARCIA PabloFRA LHOTELLERIE ClémentAUS EVANS CadelMore
2007ESP FREIRE GOMEZ OscarITA CIONI Dario DavidSLO VALJAVEC TadejMore
2006ESP GARCIA QUESADA CarlosESP GARCIA RENA RodrigoESP GARCIA QUESADA AdolfoMore
2005ESP CABELLO LUQUE FranciscoESP MORENO FERNANDEZ DanielESP MARTINEZ JIMENEZ Jose LuisMore
2004ESP DOMINGUEZ DOMINGUEZ Juan CarlosESP GARCIA QUESADA CarlosESP SANCHEZ GONZALEZ SamuelMore
2003ESP PASCUAL LLORENTE JavierITA REBELLIN DavideESP VALVERDE BELMONTE AlejandroMore
2002ESP COLOM MAS AntonioBEL MERCKX AxelESP PASCUAL RODRIGUEZ JavierMore
2001NED DEKKER ErikBEL WAUTERS MarcKAZ SHEFER AlexandrMore
2000ESP PEÑA CACERES Miguel AngelESP CABELLO LUQUE FranciscoESP GARMENDIA ARBILLA AitorMore
1999ESP PASCUAL RODRIGUEZ JavierCOL BOTERO ECHEVERRY SantiagoESP BLANCO GIL SantiagoMore

Facts

  Start date   End date   Cat.       Race Name  
15/02/202319/02/20232.PSEsp Vuelta a Andalucia / Ruta Del Sol
16/02/202220/02/20222.PSEsp Vuelta a Andalucia / Ruta Del Sol
18/05/202122/05/20212.PSEsp Vuelta a Andalucia / Ruta Del Sol
19/02/202023/02/20202.PSEsp Vuelta a Andalucia / Ruta Del Sol
20/02/201924/02/20192.HCEsp Vuelta a Andalucia / Ruta Del Sol
14/02/201818/02/20182.HCEsp Vuelta a Andalucia / Ruta Del Sol
15/02/201719/02/20172.HCEsp Vuelta a Andalucia / Ruta Del Sol
17/02/201621/02/20162.1Esp Vuelta a Andalucia / Ruta Del Sol
18/02/201522/02/20152.1Esp Vuelta a Andalucia / Ruta Del Sol
19/02/201423/02/20142.1Esp Vuelta a Andalucia / Ruta Del Sol
17/02/201320/02/20132.1Esp Vuelta a Andalucia / Ruta Del Sol
19/02/201223/02/20122.1Esp Vuelta a Andalucia / Ruta Del Sol
20/02/201124/02/20112.1Esp Vuelta a Andalucia / Ruta Del Sol
21/02/201025/02/20102.1Esp Vuelta a Andalucia / Ruta Del Sol
15/02/200919/02/20092.1Esp Vuelta a Andalucia / Ruta Del Sol
17/02/200821/02/20082.1Esp Vuelta a Andalucia / Ruta Del Sol
18/02/200722/02/20072.1Esp Vuelta a Andalucia / Ruta Del Sol
12/02/200616/02/20062.1Esp Vuelta a Andalucia / Ruta Del Sol
13/02/200517/02/20052.1Esp Vuelta a Andalucia / Ruta Del Sol
15/02/200419/02/20042.3Esp Vuelta a Andalucia / Ruta Del Sol
16/02/200320/02/20032.3Esp Vuelta a Andalucia / Ruta Del Sol
17/02/200221/02/20022.3Esp Vuelta a Andalucia / Ruta Del Sol
18/02/200122/02/20012.3Esp Vuelta a Andalucia / Ruta Del Sol
13/02/200017/02/20002.3Esp Vuelta a Andalucia / Ruta Del Sol
14/02/199918/02/19992.3Esp Vuelta a Andalucia / Ruta Del Sol




26/01/2023 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2023, Credits