Rou  Turul al Romaniei / Romanian Tour 30/06/2013 - 6/07/2013  
  Category: 2.2  
Result All Stages History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2018ROU TVETCOV SergheiTUR BALKAN OnurPOL GRABIS MateuszMore
2013UKR BUTS VitaliyUKR KONONENKO MykhayloSRB STEVIC IvanMore
2012CRO KVASINA MatijaESP DE LA PARTE GONZALEZ VictorGER HEIDER JohannesMore
2011ROU NECHITA AndreiGRE TAMOURIDIS IoannisITA CICCONE AngeloMore
2010BUL KOEV VladimirITA RIZZI BrunoGRE TAMOURIDIS IoannisMore
2009RUS SHCHEBELIN AlexeiBUL KOEV VladimirBUL CHUMANOV PavelMore
2008HUN CADOR RidaNED OOSTLANDER SanderBUL TCHANLIEV Svetoslav KirilovMore

Facts

  Start date   End date   Cat.       Race Name  
19/09/201823/09/20182.2Rou  Turul al Romaniei / Romanian Tour
30/06/20136/07/20132.2Rou Turul al Romaniei / Romanian Tour
2/06/20129/06/20122.2Rou Turul al Romaniei / Romanian Tour
4/06/201111/06/20112.2Rou Turul al Romaniei / Romanian Tour
5/06/201012/06/20102.2Rou Turul al Romaniei / Romanian Tour
6/06/200913/06/20092.2Rou Turul al Romaniei / Romanian Tour
8/06/200814/06/20082.2Rou Turul al Romaniei / Romanian Tour




18/11/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits