Fra  Etoile de Bessèges 30/01/2013 - 3/02/2013  
  Category: 2.1  -  Race Website  
Result All Stages History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2018FRA GALLOPIN TonyFRA LAPORTE ChristopheFRA PAILLOT YoannMore
2017FRA CALMEJANE LilianFRA GALLOPIN TonyDEN WÜRTZ SCHMIDT MadsMore
2016FRA COPPEL JérômeFRA GALLOPIN TonyFRA PINOT ThibautMore
2015LUX JUNGELS BobFRA GALLOPIN TonyBEL BOECKMANS KrisMore
2014SWE LUDVIGSSON TobiasFRA COPPEL JérômeGER DEGENKOLB JohnMore
2013FRA HIVERT JonathanFRA COUSIN JérômeFRA ROUX AnthonyMore
2012FRA COPPEL JérômeFRA VERMEULEN FranckEST TAARAMÄE ReinMore
2011FRA RAVARD AnthonyITA MARCATO MarcoNED HOOGERLAND JohnnyMore
2010FRA DUMOULIN SamuelFRA LADAGNOUS MatthieuBEL GHYLLEBERT PieterMore
2009FRA VOECKLER ThomasSLO KOCJAN JureRUS TROFIMOV YuryMore
2008RUS TROFIMOV YuryBEL MEERSMAN GianniFRA FEDRIGO PierrickMore
2007BEL NUYENS NickBLR KIRYIENKA VasilBEL VAN HECKE PrebenMore
2006BEL WILLEMS FrederikBEL VAN HECKE PrebenFRA VOECKLER ThomasMore
2005FRA BICHOT FreddyBEL MONFORT MaximeFRA LABBE ArnaudMore
2004FRA BROCHARD LaurentFRA CALZATI SylvainESP ZUBELDIA AGIRRE JosebaMore
2003ITA BALDATO FabioDEN SKELDE MichaelFRA BOUYER FranckMore
2002AUS MCEWEN RobbieITA FERRIGATO AndreaITA BERNUCCI LorenzoMore
2001BEL EECKHOUT NikoFRA NAZON DamienCZE SVORADA JanMore
2000BEL PLANCKAERT JoEST KIRSIPUU JaanBEL PEERS ChrisMore
1999FRA LEFEVRE DavidGER VOIGT JensBEL TCHMIL AndreiMore

Facts

  Start date   End date   Cat.       Race Name  
31/01/20184/02/20182.1Fra Etoile de Bessèges
1/02/20175/02/20172.1Fra Etoile de Bessèges
3/02/20167/02/20162.1Fra Etoile de Bessèges
4/02/20158/02/20152.1Fra Etoile de Bessèges
5/02/20149/02/20142.1Fra Etoile de Bessèges
30/01/20133/02/20132.1Fra Etoile de Bessèges
1/02/20125/02/20122.1Fra Etoile de Bessèges
2/02/20116/02/20112.1Fra Etoile de Bessèges
3/02/20107/02/20102.1Fra Etoile de Bessèges
4/02/20098/02/20092.1Fra Etoile de Bessèges
6/02/200810/02/20082.1Fra Etoile de Bessèges
7/02/200711/02/20072.1Fra Etoile de Bessèges
1/02/20065/02/20062.1Fra Etoile de Bessèges
2/02/20056/02/20052.1Fra Etoile de Bessèges
4/02/20048/02/20042.3Fra Etoile de Bessèges
5/02/20039/02/20032.3Fra Etoile de Bessèges
6/02/200210/02/20022.3Fra Etoile de Bessèges
7/02/200111/02/20012.4Fra Etoile de Bessèges
2/02/20006/02/20002.4Fra Etoile de Bessèges
3/02/19997/02/19992.4Fra Etoile de Bessèges




17/11/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits