Fra  Tour de Gironde 26/05/2012 - 28/05/2012  
  Category: 2.2  -  Race Website  
Result All Stages History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2017ESP TORRES MUIÑO PabloFRA MAURELET FlavienFRA BURGAUDEAU MathieuMore
2016NOR JANSEN Amund GrøndahlFRA LE TURNIER MathiasNOR HAGEN KristerMore
2015FRA POULHIES StéphaneGER MEISEN MarcelBEL STENUIT RobinMore
2014NED TE BRAKE RemcoFRA MENUT DavidBEL RICKAERT JonasMore
2013ESP LARRINAGA MUGURUZA JonBEL ALLEGAERT MatthiasNED VAN DER LIJKE NickMore
2012NED VAN DER LIJKE NickNED OLIVIER DaanFRA FRAISSIGNES FabienMore
2011FRA FOISNET JulienFRA SCHMIDT FabienFRA PATANCHON FabienMore
2010FRA BELGY JulienRUS SAMOKHVALOV AntonFRA VIGNES AnthonyMore
2009FRA ROSSETTO StéphaneFRA GENIEZ AlexandreFRA MESPOULEDE JeanMore
2008FRA GUAY JulienFRA HARDY RomainFRA CHARRIER FranckMore
2007FRA THIRE JonathanFRA JEANDESBOZ FabriceFRA RAGOT VincentMore
2006FRA BONNACE JérômeNED VAN AGTMAAL PeterFRA REYNAUD NicolasMore
2005FRA GUILBERT CharlesFRA PERGET MathieuRUS SOKOLOV EvgenyMore

Facts

  Start date   End date   Cat.       Race Name  
27/05/201728/05/20172.2Fra Tour de Gironde
27/05/201629/05/20162.2Fra Tour de Gironde
29/05/201531/05/20152.2Fra Tour de Gironde
29/05/20141/06/20142.2Fra Tour de Gironde
23/05/201326/05/20132.2Fra Tour de Gironde
26/05/201228/05/20122.2Fra Tour de Gironde
27/05/201129/05/20112.2Fra Tour de Gironde
28/05/201030/05/20102.2Fra Tour de Gironde
29/05/20091/06/20092.2Fra Tour de Gironde
29/05/20081/06/20082.2Fra Tour de Gironde
31/05/20073/06/20072.2Fra Tour de Gironde
25/05/200628/05/20062.2Fra Tour de Gironde
25/05/200529/05/20052.2Fra Tour de Gironde




21/11/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits