Pol  Course de Solidarnosc et des Champions Olympiques 29/06/2011 - 2/07/2011  
  Category: 2.1  -  Race Website  
Result All Stages History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2018POL JANISZEWSKI SylwesterPOL PATERSKI MaciejBEL VAN POUCKE AaronMore
2017POL KOMAR MateuszPOL CIESLIK PawelPOL STACHOWIAK AdamMore
2016BLR SOBAL YauheniUKR MALEEV TimurNED HAMELINK JasperMore
2015NED ARIESEN JohimPOL FRANCZAK PawelUKR BUTS VitaliyMore
2014POL ZIELINSKI KamilITA TEDESCHI MirkoITA BALLERINI DavideMore
2013UKR POPKOV VitaliyCZE HUDECEK JiriGER SCHÄFER StefanMore
2012POL WITECKI MariuszPOL HUZARSKI BartoszPOL PIERZGA AdamMore
2011POL SAPA MarcinUKR SHEYDYK OleksandrSVK BRONIS RomanMore
2010POL MORAJKO JacekITA MUTO PasqualeGER SCHÄFER StefanMore
2009POL KROL ArturUKR GRIVKO AndriyPOL ROMANIK RadoslawMore
2008POL BODNAR LukaszUKR KOSTYUK DenysPOL JANIACZYK BlazejMore
2007POL BODNAR LukaszPOL JANIACZYK BlazejSLO GAZVODA GregorMore
2006POL RADOSZ RobertPOL SAPA MarcinPOL BODNAR LukaszMore
2005POL WADECKI PiotrITA VARINI MaurizioCZE RABON FrantisekMore
2004UKR BONDARIEV BogdanPOL KOHUT SlawomirPOL MAZUR PiotrMore
2003RUS ZHUKOV OlegPOL KOHUT SlawomirUKR KLYMENKO OleksandrMore
2002POL ROMANIK RadoslawPOL PIATEK ZbigniewPOL KOHUT SlawomirMore
2001CZE SOSENKA OndrejGER LIESE ThomasPOL PRZYDZIAL PiotrMore
2000POL WOJTAS ArkadiuszLTU LUPEIKIS RemigiusPOL CHMIELEWSKI PiotrMore
1999POL BROZYNA TomaszPOL PAWLAK WojciechGER LUDEWIG JörgMore

Facts

  Start date   End date   Cat.       Race Name  
4/07/20187/07/20182.2Pol Course de Solidarnosc et des Champions Olympiques
28/06/20171/07/20172.2Pol Course de Solidarnosc et des Champions Olympiques
29/06/20162/07/20162.2Pol Course de Solidarnosc et des Champions Olympiques
1/07/20154/07/20152.2Pol Course de Solidarnosc et des Champions Olympiques
2/07/20145/07/20142.2Pol Course de Solidarnosc et des Champions Olympiques
26/06/201330/06/20132.1Pol Course de Solidarnosc et des Champions Olympiques
4/07/20128/07/20122.1Pol Course de Solidarnosc et des Champions Olympiques
29/06/20112/07/20112.1Pol Course de Solidarnosc et des Champions Olympiques
30/06/20104/07/20102.1Pol Course de Solidarnosc et des Champions Olympiques
1/07/20095/07/20092.1Pol Course de Solidarnosc et des Champions Olympiques
2/07/20086/07/20082.1Pol Course de Solidarnosc et des Champions Olympiques
4/07/20078/07/20072.1Pol Course de Solidarnosc et des Champions Olympiques
28/06/20062/07/20062.1Pol Course de Solidarnosc et des Champions Olympiques
29/06/20053/07/20052.1Pol Course de Solidarnosc et des Champions Olympiques
30/06/20044/07/20042.3Pol Course de Solidarnosc et des Champions Olympiques
2/07/20036/07/20032.3Pol Course de la Solidarité Olympique
3/07/20027/07/20022.3Pol Course de la Solidarité Olympique
4/07/20018/07/20012.4Pol Course de la Solidarité Olympique
23/05/200028/05/20002.5Pol Course de la Solidarité Olympique
25/05/199930/05/19992.5Pol Course de la Solidarité Olympique




16/12/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits