Alg  Tour d'Algérie 27/06/2011 - 1/07/2011  
  Category: 2.2  -  Race Website  
Result All Stages History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2018ALG LAGAB AzzedineALG MANSOURI AbderrahmaneESP REGUERO CORRAL GabrielMore
2014ERI DEBESAY Mekseb AbrahaITA TINTORI DevidHKG YEUNG Ying Hon RonaldMore
2013ESP DE LA PARTE GONZALEZ VictorGER SCHUMACHER StefanESP ZABALLA GUTIERREZ ConstantinoMore
2012ERI BERHANE Natnael TeweldemedhinMAR JELLOUL AdilESP SOBRINO MARTINEZ JoaquinMore
2011ALG LAGAB AzzedineMAR JELLOUL AdilERI BERHANE Natnael TeweldemedhinMore
2001EGY ABDEL FATTAH MohamedEGY EL NADI AmerEGY KHALED Ahmed MohamedMore

Facts

  Start date   End date   Cat.       Race Name  
27/03/20182/04/20182.2Alg Tour d'Algerie
9/03/201413/03/20142.2Alg Tour d'Algérie
11/03/201315/03/20132.2Alg Tour d'Algérie
10/03/201214/03/20122.2Alg Tour d'Algérie
27/06/20111/07/20112.2Alg Tour d'Algérie
29/04/200111/05/20012.5Alg Tour d'Algérie




14/11/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits