Rus  GP Adygeya 20/04/2011 - 24/04/2011  
  Category: 2.2  
Result All Stages History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2015RUS FIRSANOV SergeyRUS NIKOLAEV SergeyRUS POKIDOV MaximMore
2014RUS ZAKARIN IlnurRUS LAGUTIN SergeyRUS FIRSANOV SergeyMore
2013UKR KHRIPTA AndriyUKR POPKOV VitalyRUS ZAKARIN IlnurMore
2012RUS ZAKARIN IlnurRUS FIRSANOV SergeyRUS BUDARAGIN AleksandrMore
2011RUS SINITSYN KirillRUS FIRSANOV SergeyRUS RESHETKO EvgenyMore
2010UKR POPKOV VitalyUKR SHEYDYK OleksandrRUS VALYNIN ValeriyMore

Facts

  Start date   End date   Cat.       Race Name  
16/04/201519/04/20152.2Rus GP Adygeya
16/04/201420/04/20142.2Rus GP Adygeya
17/04/201321/04/20132.2Rus GP Adygeya
18/04/201222/04/20122.2Rus GP Adygeya
20/04/201124/04/20112.2Rus GP Adygeya
21/04/201025/04/20102.2Rus GP Adygeya




24/05/2019 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2019, Credits