Bel  Triptyque des Monts et Châteaux 1/04/2011 - 3/04/2011  
  Category: 2.2  -  Race Website  
Result All Stages History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2018BEL PHILIPSEN JasperBEL DEWULF StanUSA BARTA WilliamMore
2017BEL PHILIPSEN JasperIRL DUNBAR EddieUSA POWLESS NeilsonMore
2016DEN WÜRTZ SCHMIDT MadsGBR DIBBEN JonathanGER SCHACHMANN MaximilianMore
2015FRA CALMEJANE LilianGBR DOULL OwainBEL FARAZIJN MaximeMore
2014GBR DOULL OwainBEL BENOOT TiesjLUX KIRSCH AlexMore
2013POR SILVESTRE Fabio Andre TomasUSA CRADDOCK LawsonBEL LEPLA JeroenMore
2012LUX JUNGELS BobNED SLIK IvarNED GOOS MarcMore
2011NED DUMOULIN TomBEL DUFRASNE JonathanNOR LAENGEN Vegard StakeMore
2010NED BOL JetseUSA PHINNEY TaylorNED KELDERMAN WilcoMore
2009BEL BOECKMANS KrisBEL ZINGLE RomainBEL GHYSELINCK JanMore
2008BEL DE GENDT ThomasBEL BAKELANTS JanBEL VAN DEN HOUTE SvenMore
2007NED LEEZER TomNED MAASKANT MartijnBEL ISTA KevynMore
2006NED BOOM LarsRUS KOZONTCHUK DmitriyNED DUYN HuubMore
2005NED DE MAAR MarcNZL BLACKGROVE HeathFRA SINNER BenoîtMore

Facts

  Start date   End date   Cat.       Race Name  
31/03/20182/04/20182.2UBel Triptyque des Monts et Châteaux
31/03/20172/04/20172.2Bel Triptyque des Monts et Châteaux
1/04/20163/04/20162.2Bel Triptyque des Monts et Châteaux
3/04/20156/04/20152.2Bel Triptyque des Monts et Châteaux
4/04/20146/04/20142.2Bel Triptyque des Monts et Châteaux
29/03/201331/03/20132.2Bel Triptyque des Monts et Châteaux
30/03/20121/04/20122.2Bel Triptyque des Monts et Châteaux
1/04/20113/04/20112.2Bel Triptyque des Monts et Châteaux
2/04/20104/04/20102.2Bel Triptyque des Monts et Châteaux
3/04/20095/04/20092.2Bel Triptyque des Monts et Châteaux
4/04/20086/04/20082.2Bel Triptyque des Monts et Châteaux
7/04/20079/04/20072.2Bel Triptyque des Monts et Châteaux
31/03/20062/04/20062.2Bel Triptyque des Monts et Châteaux
1/04/20053/04/20052.2Bel Triptyque des Monts et Châteaux




19/11/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits