Ita  Giro delle Regioni 26/04/2010 - 27/04/2010  
  Category: 2.2  -  Race Website  
Result All Stages History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2010ITA BATTAGLIN EnricoSLO TRATNIK JanITA PAGANI AngeloMore
2008UKR BUTS VitaliyPOR COSTA Rui Alberto FariaSLO KOREN KristjanMore
2007POR COSTA Rui Alberto FariaNED VAN WINDEN DennisSLO SVAB GasperMore
2006UKR GRABOVSKYY DmytroRUS BELKOV MaximBEL VANENDERT JelleMore
2005ITA SESTILI LuigiCZE KREUZIGER RomanSVK VELITS PeterMore

Facts

  Start date   End date   Cat.       Race Name  
26/04/201027/04/20102.NCIta Giro delle Regioni
26/04/20081/05/20082.NCIta Giro delle Regioni
26/04/20071/05/20072.NCIta Giro delle Regioni
26/04/20061/05/20062.2Ita Giro delle Regioni
26/04/20051/05/20052.2Ita Giro delle Regioni




14/11/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits