Hun  Gemenc GP 10/07/2009 - 11/07/2009  
  Category: 2.2  -  Race Website  
Result All Stages History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2018SLO KOROSEC RokCZE KUKRLE MichaelMDA TANOVITCHI NicolaiMore
2017ITA TAGLIANI FilippoHUN KUSZTOR PeterAUT SALZMANN JodokMore
2009SRB DER ZsoltSVK JURCO MatejCRO KVASINA MatijaMore
2008ITA TOROSANTUCCI DavideHUN MADARAS ZoltanSLO SVAB GasperMore
2007NED OOSTLANDER SanderHUN KUSZTOR PeterBUL GERGANOV BALEV EvgeniMore
2006SVK PRAZDNOVSKY MartinSVK KELIAR MiroslavSVK KOVAC MarosMore
2005SVK PRAZDNOVSKY MartinUKR VARVARUK AnatoliyCZE KOZUBEK StanislavMore

Facts

  Start date   End date   Cat.       Race Name  
24/05/201826/05/20182.2Hun Gemenc GP
25/05/201727/05/20172.2Hun Gemenc GP
10/07/200911/07/20092.2Hun Gemenc GP
10/07/200812/07/20082.2Hun GP de Gemenc
11/07/200714/07/20072.2Hun GP de Gemenc
28/06/20061/07/20062.2Hun GP de Gemenc
7/07/20059/07/20052.2Hun GP de Gemenc




19/11/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits