Fra  Boucle de l'Artois - Trophée Arras Leader 3/04/2009 - 4/04/2009  
  Category: 2.2  -  Race Website  
Result All Stages History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2013SWE LUDVIGSSON FredrikNED DE VRIES BerdenDEN STEENSEN AndréMore
2009RUS FIRSANOV SergeyFRA CHAMPION DimitriBEL VANDENBROUCKE FrankMore
2008RUS KRITSKIY TimofeyFRA BODO ThomasDEN MORTENSEN MartinMore
2007RUS KLYUEV AndreyDEN JØRGENSEN RenéDEN REIHS MichaelMore
2006RUS KHATUNTSEV AlexanderRUS KOLESNIKOV SergeyFRA CLAIN MédéricMore
2005FRA BOUCHET JérômeAUS TANNER DavidMDA SABALIN AlexandruMore

Facts

  Start date   End date   Cat.       Race Name  
30/03/201331/03/20132.2Fra Boucle de l'Artois
3/04/20094/04/20092.2Fra Boucle de l'Artois - Trophée Arras Leader
4/04/20085/04/20082.2Fra La Boucle de l'Artois - Trophée Arras Leader
7/04/20071.2Fra Boucle de l'Artois - Trophée Arras Leader (167,2 km)
1/04/20061.2Fra Boucle de l'Artois - Trophée Arras Leader (168 km)
2/04/20051.2Fra Boucle de l'Artois (167 km)




16/12/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits