Pol  Pomorski Klasyk (298 km) 13/07/2008  
  Category: 1.2  -  Race Website  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2010GER MÜLLER DirkGER LACHMANN KimUKR DUMA VladimirMore
2008POL BARANOWSKI DariuszPOL JEZOWSKI KrzysztofPOL ZARADNY PiotrMore
2007POL SAPA MarcinPOL PAWLAK WojciechPOL ZOLEDZIOWSKI GregorzMore
2006POL JEZOWSKI KrzysztofPOL CZAJKOWSKI DanielPOL WADECKI AdamMore
2005POL WADECKI PiotrPOL ZUGAJ PawelPOL RUTKIEWICZ MarekMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
25/07/20101.2Pol Pomerania Tour (160 km)
13/07/20081.2Pol Pomorski Klasyk (298 km)
15/07/20071.2Pol Pomorski Klasyk (300,1 km)
16/07/20061.2Pol Pomorski Klasyk (90 km)
10/07/20051.2Pol Pomorski Klasyk




19/11/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits