Sui  Tour du Jura (183 km) 7/07/2007  
  Category: 1.2  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2017SUI HIRSCHI MarcSUI SCHELLING PatrickSUI LIENHARD FabianMore
2014FRA LEDANOIS KévinESP BELDA GARCIA DavidFRA LATOUR PierreMore
2013AUT BRÄNDLE MatthiasLAT SARAMOTINS AleksejsITA PIECHELE AndreaMore
2009SUI BEUCHAT RogerSUI FREY JoëlHUN KUSZTOR PeterMore
2008ITA MAISTO MassimilianoITA TIZZA FrancescoSUI LANG PirminMore
2007FRA LEVARLET GuillaumeJPN ARASHIRO YukiyaSUI ACKERMANN SilvèreMore
2006GER SCHILLINGER AndreasFRA GRUX AlexandreFRA HARTMANN NicolasMore
2005NZL CHADWICK Glen AlanNZL BLACKGROVE HeathSUI LUDI FlorianMore
2004FRA TALABARDON YannickFRA PAUMIER LaurentSUI LUDI FlorianMore
2003SUI LUDI FlorianFRA DUMONT NicolasFRA LAVERGNE SylvainMore
2002FRA GANNAT JérômeFRA GRANAT EmmanuelSUI RAMSAUER JanMore
2001SUI BEUCHAT RogerFRA AUROUX StéphaneSUI BOURQUENOUD PierreMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
9/09/20171.2Sui Tour de Jura (174,1 km)
13/09/20141.2Sui Tour du Jura (188 km)
14/09/20131.2Sui Tour du Jura (189,8 km)
4/07/20091.2Sui Tour du Jura (179 km)
5/07/20081.2Sui Tour du Jura (189,8 km)
7/07/20071.2Sui Tour du Jura (183 km)
1/07/20061.2Fra Tour du Jura (183,2 km)
2/07/20051.2Sui Tour du Jura
3/07/20041.5Sui Tour du Jura (186 km)
5/07/20031.5Sui Tour du Jura (171 km)
16/06/20021.5Sui Tour du Jura (193 km)
17/06/20011.5Sui Tour du Jura (199 km)




14/11/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits