Ita  Giro Belvedere di Villa di Cordignano (155 km) 9/04/2007  
  Category: 1.2  -  Race Website  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2018AUS STANNARD RobertITA SCARONI CristianITA SOBRERO MatteoMore
2017BLR RIABUSHENKO AliaksandrAUS HAMILTON LucasITA FABBRO MatteoMore
2016SUI MÜLLER PatrickITA BAGIOLI NicolaCRO RUMAC JosipMore
2015ITA VENDRAME AndreaAUT MÜHLBERGER GregorUSA CURRAN GeoffreyMore
2014ITA ANDREETTA SimoneGER HERKLOTZ SilvioITA CHIRICO LucaMore
2013SUI KÜNG StefanGER HERKLOTZ SilvioAUS MULHERN MitchellMore
2012ITA DALL'OSTE DanieleITA BARBIN EnricoBLR BAZHKOU StanislauMore
2011ITA BOEM NicolaITA PUCCIO SalvatoreITA BATTAGLIN EnricoMore
2010BLR PAPOK SiarheiITA PAGANI AngeloITA BENEDETTI LucaMore
2009ITA MODOLO SachaITA BOEM NicolaITA COLLODEL MatteoMore
2008ITA MALACARNE DavideITA COLLODEL MatteoITA DE NEGRI PierpaoloMore
2007ITA STORTONI SimoneCRO MIHOLJEVIC HrvojeCRO KVASINA MatijaMore
2006ITA GALEAZZI FabrizioITA ZANDERIGO LucaAUS HUMBERT AshleyMore
2005ITA COLETTA GianlucaAUS BATES Gene MichaelAUS HUMBERT AshleyMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
2/04/20181.2UIta Giro Belvedere di Villa di Cordignano (166,6 km)
17/04/20171.2UIta Giro Belvedere di Villa di Cordignano (166,6 km)
28/03/20161.2UIta Giro Belvedere di Villa di Cordignano (166,6 km)
6/04/20151.2UIta Giro Belvedere di Villa di Cordignano (154 km)
21/04/20141.2UIta Giro del Belvedere di Villa di Cordignano (154 km)
1/04/20131.2UIta Giro del Belvedere di Villa di Cordignano (154 km)
9/04/20121.2UIta Giro del Belvedere di Villa di Cordignano (154 km)
25/04/20111.2UIta Giro del Belvedere di Villa di Cordignano (154 km)
5/04/20101.2UIta Giro Belvedere di Villa di Cordignano (154 km)
13/04/20091.2UIta Giro Belvedere di Villa di Cordignano (154 km)
24/03/20081.2UIta Giro Belvedere di Villa di Cordignano (158,4 km)
9/04/20071.2Ita Giro Belvedere di Villa di Cordignano (155 km)
17/04/20061.2Ita Giro Belvedere di Villa di Cordignano (153,7 km)
28/03/20051.2Ita Giro Belvedere di Villa di Cordignano (153,7 km)




14/11/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits