Egy  National Championships Egypt () I.T.T. 3/05/2024  
  Category: NCT5  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2024-
2017EGY RAGAEY Islam Nasser ZakiEGY ZAGHLOUL SHEHATA Ahmed AliEGY SHAWKY Talaat IslamMore
2007EGY RASHAD Ahmed RabieEGY EL BAKY Hisham AbdelEGY MOHAMED Amr Ahmed MahmoudMore
2000EGY EL NADI AmerEGY ABDEL FATTAH MohamedEGY KHOLAFY MohamedMore
1999EGY EL NADI AmerEGY ABDEL FATTAH MohamedEGY KHALED Ahmed MohamedMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
3/05/2024NCT5Egy National Championships Egypt () I.T.T.
2/03/2017NCT5Egy National Championships Egypt (Suez) I.T.T. (30 km)
27/07/2007NCT4Egy National Championships Egypt I.T.T.
22/06/2000NCT4Egy National Championships Egypt I.T.T.
24/06/1999NCT4Egy National Championships Egypt I.T.T.




26/05/2024 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2024, Credits