Ita  GP Palio del Recioto (147,2 km) 2/04/2024  
  Category: 1.2U  -  Race Website  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2024ITA PINARELLO AlessandroCOL PESCADOR CASTRO Diego FernandoAUT PUTZ SebastianMore
2023NED GRAAT TijmenITA PELLIZZARI GiulioITA PINARELLO AlessandroMore
2022FRA GREGOIRE RomainCOL PINZON VILLALBA Edgar AndresNOR STAUNE-MITTET JohannesMore
2021no resultMore
2020no resultMore
2019ITA SOBRERO MatteoITA BATTISTELLA SamueleITA ALEOTTI GiovanniMore
2018RSA DE BOD StefanSLO POGACAR TadejITA BAGIOLI AndreaMore
2017USA POWLESS NeilsonAUS HAMILTON LucasITA ROSA MassimoMore
2016POR GUERREIRO Ruben Antonio AlmeidaCZE SCHLEGEL MichalERI GEBREIGZABHIER Amanuel WerkilulMore
2014GER HERKLOTZ SilvioAUS POWER RobertITA NARDELLI StefanoMore
2013AUS EWAN CalebGER HERKLOTZ SilvioSLO PIBERNIK LukaMore
2012ITA BONGIORNO Francesco ManuelITA FORMOLO DavideITA DALL'OSTE DanieleMore
2011AUT PREIDLER GeorgITA PUCCIO SalvatoreITA LOCATELLI StefanoMore
2010SLO FURDI BlazITA BATTAGLIN EnricoITA ALBERIO TomasMore
2009ITA LOCATELLI StefanoRUS SILIN EgorITA RATTO DanieleMore
2008ITA BRAMBILLA GianlucaITA MOSCHEN EmanueleITA CADDEO ManueleMore
2007CRO KISERLOVSKI RobertAUS CLARKE SimonITA CAPELLI ErmannoMore
2006ITA CAPELLI ErmannoDEN AAEN JØRGENSEN JonasITA CORTI MarcoMore
2005BLR KUNITSKI AndreiITA DEMATTEIS MiculaITA RICCO RiccardoMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
2/04/20241.2UIta GP Palio del Recioto (147,2 km)
11/04/20231.2UIta GP Palio del Recioto (151 km)
19/04/20221.2UIta GP Palio del Recioto (147,2 km)
6/04/20211.2UIta GP Palio del Recioto
19/09/20201.2UIta GP Palio del Recioto
23/04/20191.2UIta GP Palio del Recioto (159,7 km)
3/04/20181.2UIta GP Palio del Recioto (156,6 km)
18/04/20171.2UIta GP Palio del Recioto (143 km)
29/03/20161.2UIta GP Palio del Recioto (143,9 km)
22/04/20141.2UIta GP Palio del Recioto (180 km)
2/04/20131.2UIta GP Palio del Recioto (143,2 km)
10/04/20121.2UIta GP Palio del Recioto (143,2 km)
26/04/20111.2UIta GP Palio del Recioto (145,3 km)
6/04/20101.2UIta GP Palio del Recioto (133 km)
14/04/20091.2UIta GP Palio del Recioto (153 km)
25/03/20081.2UIta GP Palio del Recioto (133,2 km)
10/04/20071.2UIta GP Palio del Recioto (149 km)
18/04/20061.2Ita GP Palio del Recioto (149 km)
29/03/20051.2Ita GP Palio del Recioto (135 km)




29/05/2024 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2024, Credits