Bel  Memorial Philippe van Coningsloo (184,4 km) 4/06/2023  
  Category: 1.2  -  Race Website  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2023BEL POLLEFLIET GianlucaNED KROONEN MaxLUX PRIES CédricMore
2022AUS SCOTT CameronBEL VERMOOTE JelleSVK STOCEK MatusMore
2021no resultMore
2020no resultMore
2019BEL THIJSSEN GerbenIRL TOWNSEND RoryGBR PAGE CharlesMore
2018SWE HÖÖG GustavGBR DRAPER NathanGBR SAUVAGNARGUES JacquesMore
2017BEL COOLEN YvesBEL DE BOCK StijnGBR LAMB RossMore
2016BEL DUPONT TimothyBEL WOUTERS EnzoBEL LEEMANS RobMore
2015BEL STENUIT RobinNOR GALTA Fredrik StrandBEL STEVENS TimothyMore
2014NED RUIJGH RobBEL VEREECKEN NicolasBEL NAESEN OliverMore
2013NZL VINK MichaelCZE VAKOC PetrBEL VEREECKEN NicolasMore
2012LTU BAGDONAS GediminasBEL VERRAES BenjaminNED GODRIE StanMore
2011GBR FENN AndrewBEL DEPOORTER DriesBEL VERMOTE AlphonseMore
2010BEL HOLLANDERS DriesBEL PARDINI OlivierBEL VAN MELSEN KevinMore
2009LTU BAGDONAS GediminasBEL NEVENS SvenBEL VERBIST EvertMore
2008BEL JOSEPH StijnBEL HENRION JonathanBEL PEETERS KevinMore
2007BEL NOLF FrederiekBEL VANMARCKE KenRSA VAN HEERDEN ChristoffMore
2006BEL MAENE KevinNED DUYN HuubBEL COOMANS BjornMore
2005NED DEKKERS HansBEL GROSDENT WilliamBEL VANTOMME MaximeMore
2004BEL HEIREWEGH BartBEL DANIELS DavyKAZ IGLINSKIY MaximMore
2003BEL VEUCHELEN FrederikBEL UYTTERHOEVEN PieterBEL INDEKEU NicoMore
2002NED VAN AGTMAAL PeterBEL DE SPIEGELAERE BartBEL VAN DER SLAGMOLEN KevinMore
2001BEL MEYS DavidBEL ROSSELER SébastienBEL UYTTERHOEVEN PieterMore
2000BEL CLAES GertBEL BEYENS YoeriBEL HERREMANS KoenMore
1999LTU VILCINSKAS RaimondasLTU RUSKYS SauliusBEL WILLEMSENS DavidMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
4/06/20231.2Bel Memorial Philippe van Coningsloo (184,4 km)
5/06/20221.2Bel Memorial Philippe van Coningsloo (176,3 km)
6/06/20211.2Bel Memorial Philippe Van Coningsloo
7/06/20201.2Bel Memorial Philippe Van Coningsloo
9/06/20191.2Bel Memorial Philippe Van Coningsloo (180,1 km)
3/06/20181.2Bel Memorial Philippe Van Coningsloo (179,9 km)
4/06/20171.2Bel Memorial Philippe Van Coningsloo (180 km)
5/06/20161.2Bel Memorial Philippe Van Coningsloo (182 km)
7/06/20151.2Bel Memorial Philippe Van Coningsloo (180,8 km)
8/06/20141.2Bel Memorial Philippe Van Coningsloo (181 km)
2/06/20131.2Bel Memorial Philippe Van Coningsloo (183 km)
3/06/20121.2Bel Memorial Philippe Van Coningsloo (183 km)
5/06/20111.2Bel Memorial Philippe Van Coningsloo (177 km)
6/06/20101.2Bel Memorial Philippe Van Coningsloo (185,2 km)
7/06/20091.2Bel Memorial Philippe Van Coningsloo (176,2 km)
8/06/20081.2Bel Memorial Philippe Van Coningsloo (176,2 km)
10/06/20071.2Bel Mémorial Philippe Van Coningsloo (177,4 km)
4/06/20061.2Bel Memorial Philippe Van Coningsloo (173,5 km)
5/06/20051.2Bel Mémorial Philippe Van Coningsloo (171 km)
6/06/20041.5Bel Mémorial Philippe Van Coningsloo (169 km)
8/06/20031.5Bel Mémorial Philippe Van Coningsloo (169 km)
9/06/20021.5Bel Mémorial Philippe van Coningsloo (176 km)
10/06/20011.5Bel Mémorial Philippe van Coningsloo (175 km)
4/06/20001.5Bel Mémorial Philippe van Coningsloo (185 km)
6/06/19991.5Bel Mémorial Philippe van Coningsloo (192 km)




13/04/2024 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2024, Credits