Esp  Trofeo Andratx - Mirador des Colomer, Pollença (160,9 km) 27/01/2023  
  Category: 1.1  -  Race Website  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2023BEL GOOSSENS KobeESP SANCHEZ MAYO PelayoBEL VAN EETVELT LennertMore
2022ESP VALVERDE BELMONTE AlejandroUSA MCNULTY BrandonRUS VLASOV AleksandrMore
2021COL ANACONA GOMEZ Winner AndrewNOR LAENGEN Vegard StakeESP ITURRIA SEGUROLA MikelMore
2020ESP SOLER GIMENEZ MarcAUT MÜHLBERGER GregorITA VILLELLA DavideMore
2019GER BUCHMANN EmanuelBEL WELLENS TimNED MOLLEMA BaukeMore
2018LAT SKUJINS TomsAUT MÜHLBERGER GregorNED REINDERS ElmarMore
2017BEL WELLENS TimESP VALVERDE BELMONTE AlejandroBEL BENOOT TiesjMore
2016ITA BRAMBILLA GianlucaPOL KWIATKOWSKI MichalCZE STYBAR ZdenekMore
2015GBR CUMMINGS StephenESP VALVERDE BELMONTE AlejandroITA FORMOLO DavideMore
2014BEL MEERSMAN GianniESP VENTOSO ALBERDI Francisco JoseGBR SWIFT BenMore
2013AUS HOWARD LeighBEL WYNANTS MaartenITA CIMOLAI DavideMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
27/01/20231.1Esp Trofeo Andratx - Mirador des Colomer, Pollença (160,9 km)
29/01/20221.1Esp Trofeo Pollença - Port d'Andratx (170,1 km)
15/05/20211.1Esp Trofeo Port d'Andratx - Mirador des Colomer (161,3 km)
1/02/20201.1Esp Trofeo Pollença - Port d’Andratx (168,9 km)
1/02/20191.1Esp Trofeo Andratx - Lloseta (174 km)
27/01/20181.1Esp Trofeo Lloseta - Andratx (165,8 km)
28/01/20171.1Esp Trofeo Port de Andratx (158,7 km)
29/01/20161.1Esp Trofeo Pollença - Port d'Andratx (153 km)
30/01/20151.1Esp Trofeo Andratx - Mirador d'Es Colomer (149 km)
12/02/20141.1Esp Trofeo Platja de Muro (170 km)
6/02/20131.1Esp Trofeo Platja de Muro (169,8 km)




1/02/2023 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2023, Credits