Aus  World Championships U23 (Wollongong) R.R. (169,8 km) 23/09/2022  
  Category: WCU  -  Race Website  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2022KAZ FEDOROV YevgeniyCZE VACEK MathiasNOR WAERENSKJOLD SørenMore
2021ITA BARONCINI FilippoERI GIRMAY HAILU BiniamNED KOOIJ OlavMore
2019ITA BATTISTELLA SamueleSUI BISSEGGER StefanGBR PIDCOCK ThomasMore
2018SUI HIRSCHI MarcBEL LAMBRECHT BjorgFIN HÄNNINEN JaakkoMore
2017FRA COSNEFROY BenoîtGER KÄMNA LennardDEN CARBEL SVENDGAARD MichaelMore
2016NOR HALVORSEN KristofferGER ACKERMANN PascalITA MARECZKO JakubMore
2015FRA LEDANOIS KévinITA CONSONNI SimoneFRA TURGIS AnthonyMore
2014NOR BYSTRØM Sven ErikAUS EWAN CalebNOR SKJERPING KristofferMore
2013SLO MOHORIC MatejRSA MEINTJES LouisNOR ENGER Sondre HolstMore
2012KAZ LUTSENKO AlexeyFRA COQUARD BryanBEL VAN ASBROECK TomMore
2011FRA DEMARE ArnaudFRA PETIT AdrienGBR FENN AndrewMore
2010AUS MATTHEWS MichaelGER DEGENKOLB JohnCAN BOIVIN GuillaumeMore
2009FRA SICARD RomainCOL BETANCUR GOMEZ Carlos AlbertoRUS SILIN EgorMore
2008COL DUARTE AREVALO Fabio AndresITA PONZI SimoneGER DEGENKOLB JohnMore
2007SVK VELITS PeterAUS SULZBERGER WesleyGBR BELLIS JonathanMore
2006GER CIOLEK GeraldFRA FEILLU RomainRUS KHATUNTSEV AleksandrMore
2005UKR GRABOVSKYY DmytroAUS WALKER WilliamRUS POPOV EvgenyMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
23/09/2022WCUAus World Championships U23 (Wollongong) R.R. (169,8 km)
24/09/2021WCUBel World Championships U23 (Leuven) R.R. (160,9 km)
27/09/2019WCUGbr World Championships U23 (Harrogate) R.R. (193 km)
28/09/2018WCUAut World Championships U23 (Innsbruck) R.R. (174,3 km)
22/09/2017WCUNor World Championships U23 (Bergen) R.R. (191 km)
13/10/2016WCUQat World Championships U23 (Doha) R.R. (166 km)
25/09/2015WCUUsa World Championships U23 (Doswell - Richmond) R.R. (162 km)
26/09/2014WCUEsp World Championships U23 (Ponferrada) R.R. (182 km)
27/09/2013WCUIta World Championships U23 (Montecatini Terme - Firenze) R.R. (173,2 km)
22/09/2012WCUNed World Championships U23 (Valkenburg) R.R. (177 km)
23/09/2011WCUDen World Championships U23 (Kobenhavn) R.R. (168 km)
1/10/2010WCUAus World Championships U23 (Geelong) R.R. (159 km)
26/09/2009WCUSui World Championships U23 (Mendrisio) R.R. (179,4 km)
26/09/2008WCUIta World Championships U23 (Varese) R.R. (173,5 km)
29/09/2007WCUGer World Championships U23 (Stuttgart) R.R. (171,9 km)
23/09/2006WCUAut World Championships U23 (Salzburg) R.R. (177,2 km)
24/09/2005NC3Esp World Championships U23 (Madrid) R.R. (168 km)




7/10/2022 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2022, Credits