Fra  Chrono des Nations u23 (31,8 km) 17/10/2021  
  Category: 1.2U  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2021FRA DEVANNE AntoineBEL HUYS BrankoGER KNOLLE JonMore
2020no resultMore
2019BEL DE PLUS JasperDEN NORSGAARD JØRGENSEN MathiasFRA DAVY ClémentMore
2018DEN NORSGAARD JØRGENSEN MathiasFRA BRUNEL AlexysGBR LANGWORTHY MattMore
2017DEN NORSGAARD JØRGENSEN MathiasDEN LISSON ChristofferFRA LOUVET LouisMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
17/10/20211.2UFra Chrono des Nations u23 (31,8 km)
18/10/20201.2UFra Chrono des Nations u23
20/10/20191.2UFra Chrono des Nations u23 (33,65 km)
14/10/20181.2UFra Chrono des Nations u23 (33,7 km)
15/10/20171.2UFra Chrono des Nations u23 (33,6 km)




21/10/2021 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2021, Credits