Tpe  National Championships Taiwan (Taitung) R.R. (160 km) 23/11/2020  
  Category: NC5  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2020TPE CHEN Chien LiangTPE WU Chih HaoTPE LU Shao HsuanMore
2019TPE LU Shao HsuanTPE CHEN Chien LiangTPE LIN Xiao LongMore
2018TPE FENG Chun KaiTPE LU Shao HsuanTPE WU Chih HaoMore
2017TPE FENG Chun KaiTPE HSU Hsuan PingTPE CHEN Chien LiangMore
2016TPE LU Shao HsuanTPE HUANG Wen ChungTPE WU Chih HaoMore
2015TPE FENG Chun KaiTPE LU Shao HsuanTPE CHEN Chien LiangMore
2014TPE FENG Chun KaiTPE LIU Shu MingTPE PENG Yuan TangMore
2013TPE FENG Chun KaiTPE HUNG Kun HungTPE LEE Wei ChengMore
2012TPE WU Po HungTPE LIU Shu MingTPE HUNG Kun HungMore
2011TPE FENG Chun KaiTPE LEE Wei ChengTPE LIU Wei ChiehMore
2010TPE FENG Chun KaiTPE CHIANG Li YaoTPE PENG Yuan TangMore
2009TPE FENG Chun KaiTPE CHEN Li WeiTPE CHIANG Li YaoMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
23/11/2020NC5Tpe National Championships Taiwan (Taitung) R.R. (160 km)
23/06/2019NC5Tpe National Championships Taiwan (Taitung) R.R. (118,9 km)
15/10/2018NC5Tpe National Championships Taiwan (Taitung) R.R. (118,5 km)
3/12/2017NC5Tpe National Championships Taiwan (Taitung) R.R. (136,1 km)
31/10/2016NC5Tpe National Championships Taiwan (Taitung) R.R. (111 km)
28/11/2015NC5Tpe National Championships Taiwan (Taitung) R.R. (160 km)
23/11/2014NC5Tpe National Championships Taiwan (Taitung) R.R. (159 km)
15/09/2013NC5Tpe National Championships Taiwan (Taitung) R.R. (155 km)
16/09/2012NC5Tpe National Championships Taiwan (Taitung) R.R. (177 km)
2/09/2011NC5Tpe National Championships Taiwan (Taitung) R.R. (164 km)
5/09/2010NC4Tpe National Championships Taiwan (Taitung) R.R. (170 km)
6/07/2009NC4Tpe National Championships Taiwan (Kaoshiung) R.R. (140 km)




2/03/2021 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2021, Credits