Pur  National Championships Puerto Rico () R.R. 1/08/2020  
  Category: NC5  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2020-
2019PUR GONZALEZ RIVERA AbnerPUR REYES ACEVEDO Elvys NoelPUR MORALES ORTEGA JacobMore
2018PUR REYES ACEVEDO Elvys NoelPUR MARTINEZ FIGUEROA GianPUR LEON TORRES BrianMore
2017PUR REYES ACEVEDO Elvys NoelPUR MARTINEZ FIGUEROA GianPUR SEDA VICENTE NelsonMore
2016PUR RICHIEZ MATOS EdgardoPUR PAGAN RIVERA JorgePUR GUZMAN PEREZ WilliamMore
2015PUR RICHIEZ MATOS EdgardoPUR MARTINEZ ADORNO Juan RamonPUR BABILONIA FIGUEROA BrianMore
2014PUR ORTEGA RIVERA EfrenPUR MARTINEZ ADORNO Juan RamonPUR SEPPY MARTINEZ JosephMore
2013PUR MARTINEZ ADORNO Juan RamonPUR RICHIEZ MATOS EdgardoPUR ZAVALA BORGES BrandonMore
2012PUR ORTEGA RIVERA EfrenPUR RICHIEZ MATOS EdgardoPUR ACABA ORTIZ GabrielMore
2011PUR ORTEGA RIVERA EfrenPUR MARTINEZ ADORNO Juan RamonPUR GONZALEZ MARTINEZ Kevin ManuelMore
2010PUR MARTINEZ ADORNO Juan RamonPUR TORRES FIGUEROA Carlos JosePUR NEGRON SOTO SammyMore
2009PUR RICHIEZ MATOS EdgardoPUR NEGRON SOTO SammyPUR BORRERO DUCOT RubenMore
2007PUR RICHIEZ MATOS EdgardoPUR FONT ORONOZ Agustin FrancoPUR BORRERO DUCOT RubenMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
1/08/2020NC5Pur National Championships Puerto Rico () R.R.
30/06/2019NC5Pur National Championships Puerto Rico (Santa Isabel) R.R.
23/06/2018NC5Pur National Championships Puerto Rico (Salinas) R.R. (122,5 km)
25/06/2017NC5Pur National Championships Puerto Rico (Salinas) R.R. (135,6 km)
7/08/2016NC5Pur National Championships Puerto Rico (Arecibo) R.R. (175 km)
28/06/2015NC5Pur National Championships Puerto Rico (Coamo) R.R. (152 km)
29/06/2014NC5Pur National Championships Puerto Rico (Corozal) R.R. (122,6 km)
9/06/2013NC5Pur National Championships Puerto Rico (Coamo) R.R. (136,8 km)
15/07/2012NC5Pur National Championships Puerto Rico (Peñuelas) R.R. (135 km)
12/06/2011NC5Pur National Championships Puerto Rico (Peñuelas) R.R. (135 km)
13/06/2010NC4Pur National Championships Puerto Rico (Coamo) R.R. (150 km)
19/07/2009NC4Pur National Championships Puerto Rico (Salinas) R.R. (166 km)
1/09/2007NC4Pur National Championships Puerto Rico (Mayaguez) R.R. (152 km)




14/08/2020 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2020, Credits