Ita  Trofeo Alcide Degasperi 2/06/2020  
  Category: 1.2  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2020no resultMore
2019AUS HILL BenjaminITA FRIGO MarcoNZL BROWN ConnorMore
2018ITA RAVANELLI SimoneRSA DE BOD StefanITA PIETROBON AndreaMore
2017ITA TONIATTI AndreaBLR RIABUSHENKO AliaksandrITA ROCCHI NicoloMore
2015ITA CECCHIN AlbertoITA ROTA LorenzoITA BALLERINI DavideMore
2014ITA GAZZARA MicheleBLR KOSHEVOY IliaITA BRUNDO PaoloMore
2013AUS HOWSON DamienITA LEONARDI GianlucaITA MILANI GianlucaMore
2012ITA BARBIN EnricoAUS DENNIS RohanITA VILLELLA DavideMore
2011ITA TRENTIN MatteoITA MOSER MorenoITA CECCHIN AlbertoMore
2010ITA COLBRELLI SonnyITA TRENTIN MatteoITA CANOLA MarcoMore
2009RUS KOCHETKOV PavelITA BOARO ManueleRUS SILIN EgorMore
2008POL MARYCZ JaroslawAUS CLARKE SimonRUS KOCHETKOV PavelMore
2007ITA GUARNIERI JacopoITA BELLETTI ManuelITA FUMAGALLI CristianoMore
2006AUS LLOYD MatthewRUS FILIPPOV AleksandrITA MALACARNE DavideMore
2005ITA GARBELLI DevidITA BANDIERA MarcoITA GASPARINI LucaMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
2/06/20201.2Ita Trofeo Alcide Degasperi
2/06/20191.2Ita Trofeo Alcide Degasperi (160 km)
2/06/20181.2Ita Trofeo Alcide Degasperi (166,6 km)
2/06/20171.2Ita Trofeo Alcide Degasperi (156 km)
2/06/20151.2Ita Trofeo Alcide Degasperi (173 km)
2/06/20141.2Ita Trofeo Alcide Degasperi (159,5 km)
2/06/20131.2Ita Trofeo Alcide Degasperi (166 km)
2/06/20121.2Ita Trofeo Alcide Degasperi (156 km)
2/06/20111.2Ita Trofeo Alcide Degasperi (173,3 km)
2/06/20101.2Ita Trofeo Alcide Degasperi (171 km)
2/06/20091.2Ita Trofeo Alcide Degasperi (168 km)
2/06/20081.2Ita Trofeo Alcide Degasperi (154 km)
2/06/20071.2Ita Trofeo Alcide Degasperi (168,1 km)
2/06/20061.2Ita Trofeo Alcide Degasperi (162 km)
8/05/20051.2Ita Trofeo Alcide Degasperi (160,2 km)




5/12/2020 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2020, Credits