Ger  Rund um Köln 14/06/2020  
  Category: 1.1  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2020no resultMore
2019BEL PLANCKAERT BaptisteGER PFINGSTEN ChristophBEL TAMINIAUX LionelMore
2018IRL BENNETT SamEST RÄIM MihkelPOL SAJNOK SzymonMore
2017AUT MÜHLBERGER GregorDEN WÜRTZ SCHMIDT MadsSUI LIENHARD FabianMore
2016NED GROENEWEGEN DylanGER GREIPEL AndréGER ARNDT NikiasMore
2015BEL BOONEN TomBEL THEUNS EdwardGER SCHILLINGER AndreasMore
2014IRL BENNETT SamNED MARKUS BarryGER CIOLEK GeraldMore
2013BEL DELFOSSE SébastienBEL JACOBS PieterAUT PREIDLER GeorgMore
2012CZE BARTA JanLTU BAGDONAS GediminasPOL MARCZYNSKI TomaszMore
2011AUS MATTHEWS MichaelGER KITTEL MarcelITA NIZZOLO GiacomoMore
2010ARG HAEDO Juan JoseGER GREIPEL AndréITA ROSSI EnricoMore
2009DEN PEDERSEN MartinGER BAUMANN EricGER BELKA MathiasMore
2008-
2007ARG HAEDO Juan JoseAUS BROWN GraemeITA PETACCHI AlessandroMore
2006GER KNEES ChristianGER KOPP DavidNED REUS KaiMore
2005GER KOPP DavidGER SCHUMACHER StefanESP CAÑADA GRACIA DavidMore
2004GER ZABEL ErikGER HONDO DaniloUSA O'BEE KirkMore
2003GER ULLRICH JanGER HONDO DaniloAUT WROLICH PeterMore
2002AUT WROLICH PeterGER HUNDERTMARCK KaiGER WERNER ChristianMore
2001ITA FAGNINI Gian MatteoGER GRABSCH BertGER SCHMIDT TorstenMore
2000GER WESEMANN SteffenBEL VAN DIJCK HendrikGER HEPPNER JensMore
1999GER HEPPNER JensNED MEIJS RaymondGER HUNDERTMARCK KaiMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
14/06/20201.1Ger Rund um Köln
2/06/20191.1Ger Rund um Köln (206,6 km)
10/06/20181.1Ger Rund um Köln (207,7 km)
11/06/20171.1Ger Rund um Köln (206,3 km)
12/06/20161.1Ger Rund um Köln (205,8 km)
14/06/20151.1Ger Rund um Köln (196,7 km)
21/04/20141.1Ger Rund um Köln (192,6 km)
12/05/20131.1Ger Rund um Köln (192,6 km)
9/04/20121.1Ger Rund um Köln (196,7 km)
25/04/20111.1Ger Rund um Köln (203,5 km)
5/04/20101.1Ger Rund um Köln (198 km)
13/04/20091.1Ger Rund um Köln (205,1 km)
24/03/20081.HCGer Rund um Köln (205 km)
9/04/20071.HCGer Rund um Köln (203,2 km)
17/04/20061.1Ger Rund um Köln (202,8 km)
28/03/20051.1Ger Rund um Köln (203,7 km)
12/04/20041.2Ger Rund um Köln (201 km)
21/04/20031.2Ger Rund um Köln (202 km)
1/04/20021.3Ger Rund um Köln (200 km)
16/04/20011.3Ger Rund um Köln (197 km)
24/04/20001.3Ger Rund um Köln (198 km)
16/05/19991.3Ger Rund um Köln (199 km)




4/07/2020 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2020, Credits