Bel  Driedaagse Brugge - De Panne (1886 km) 21/10/2020  
  Category: 1.WT3  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2020BEL LAMPAERT YvesBEL DECLERCQ TimBEL MERLIER TimMore
2019NED GROENEWEGEN DylanCOL GAVIRIA RENDON FernandoITA VIVIANI EliaMore
2018ITA VIVIANI EliaGER ACKERMANN PascalBEL PHILIPSEN JasperMore
2017BEL GILBERT PhilippeAUT BRÄNDLE MatthiasNOR KRISTOFF AlexanderMore
2016NED WESTRA LieuweNOR KRISTOFF AlexanderKAZ LUTSENKO AlexeyMore
2015NOR KRISTOFF AlexanderBEL DEVOLDER StijnGBR WIGGINS BradleyMore
2014BEL VAN KEIRSBULCK GuillaumeAUS DURBRIDGE LukeBEL STEEGMANS GertMore
2013FRA CHAVANEL SylvainNOR KRISTOFF AlexanderNED TERPSTRA NikiMore
2012FRA CHAVANEL SylvainNED WESTRA LieuwePOL BODNAR MaciejMore
2011BEL ROSSELER SébastienNED WESTRA LieuwePOL KWIATKOWSKI MichalMore
2010GBR MILLAR DavidUKR GRIVKO AndriyITA PAOLINI LucaMore
2009BEL WILLEMS FrederikNED POSTHUMA JoostNED LEEZER TomMore
2008NED POSTHUMA JoostITA QUINZIATO ManuelITA GASPAROTTO EnricoMore
2007ITA BALLAN AlessandroNED POSTHUMA JoostBEL ROESEMS BertMore
2006BEL HOSTE LeifAUT EISEL BernhardESP SANCHEZ GIL Luis LeonMore
2005BEL DEVOLDER StijnITA BALLAN AlessandroBEL MATTAN NicoMore
2004USA HINCAPIE GeorgeGER HONDO DaniloNED LÖWIK GerbenMore
2003LAT BELOHVOSCIKS RaivisBEL VAN PETEGEM PeterGER POLLACK OlafMore
2002BEL VAN PETEGEM PeterITA ZANINI StefanoUSA HINCAPIE GeorgeMore
2001BEL MATTAN NicoNED DEKKER ErikRUS EKIMOV ViatcheslavMore
2000RUS EKIMOV ViatcheslavLAT VAINSTEINS RomansRUS IVANOV SergeyMore
1999BEL VAN PETEGEM PeterBEL VANDENBROUCKE FrankITA ZANETTE DenisMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
21/10/20201.WT3Bel Driedaagse Brugge - De Panne (1886 km)
27/03/20191.WT3Bel Driedaagse Brugge - De Panne (200,3 km)
21/03/20181.HCBel Driedaagse De Panne-Koksijde (200 km)
28/03/20172.HCBel Driedaagse De Panne-Koksijde
29/03/20162.HCBel Driedaagse De Panne-Koksijde
31/03/20152.HCBel Driedaagse De Panne-Koksijde
1/04/20142.HCBel Driedaagse De Panne-Koksijde
26/03/20132.HCBel Driedaagse De Panne-Koksijde
27/03/20122.HCBel Driedaagse De Panne-Koksijde
29/03/20112.HCBel Driedaagse De Panne - Koksijde
30/03/20102.HCBel Driedaagse De Panne - Koksijde
31/03/20092.HCBel Driedaagse De Panne - Koksijde
1/04/20082.HCBel Driedaagse De Panne - Koksijde
3/04/20072.HCBel Driedaagse De Panne - Koksijde
28/03/20062.HCBel Driedaagse De Panne - Koksijde
29/03/20052.HCBel Driedaagse De Panne - Koksijde
30/03/20042.2Bel Driedaagse De Panne - Koksijde
1/04/20032.2Bel Driedaagse De Panne - Koksijde
2/04/20022.2Bel Driedaagse De Panne - Koksijde
3/04/20012.2Bel Driedaagse De Panne - Koksijde
28/03/20002.2Bel Driedaagse van De Panne
30/03/19992.2Bel Driedaagse van De Panne




30/10/2020 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2020, Credits