Bel  Liège - Bastogne - Liège Espoirs (179 km) 1/05/2006  
  Category: 1.2  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2019-
2018POR ALMEIDA Joao Pedro GonçalvesITA BAGIOLI AndreaFRA BRUNEL AlexysMore
2017BEL LAMBRECHT BjorgGBR KNOX JamesAUS HAMILTON LucasMore
2016USA OWEN LoganRUS SIVAKOV PavelPOR GUERREIRO Ruben Antonio AlmeidaMore
2015FRA MARTIN GuillaumeGER HERKLOTZ SilvioGBR GEOGHEGAN HART TaoMore
2014FRA TURGIS AnthonyBEL TEUNS DylanGBR GEOGHEGAN HART TaoMore
2013DEN VALGREN ANDERSEN MichaelUSA BROWN NathanBEL STUYVEN JasperMore
2012DEN VALGREN ANDERSEN MichaelUSA BOSWELL IanUSA BERRY JoshuaMore
2011BEL VAN DER SANDE ToshFRA BARDET RomainBEL ALLEGAERT MatthiasMore
2010LTU NAVARDAUSKAS RamunasDEN ØSTERGAARD NikiDEN LANDER SebastianMore
2009DEN GULDHAMMER POULSEN RasmusBEL ZINGLE RomainNED VAN WINDEN DennisMore
2008BEL BAKELANTS JanBEL ZINGLE RomainBEL GHYSELINCK JanMore
2007SLO BOLE GregaFRA ROUX AnthonyLTU BUIVIDAS AndrisMore
2006NED REUS KaiNED STAMSNIJDER TomRUS KOZONTCHUK DmitriyMore
2005DEN PEDERSEN MartinDEN LUND AndersMDA SAMBRIS RuslanMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
20/04/20191.2UBel Liège - Bastogne - Liège u23
14/04/20181.2UBel Liège - Bastogne - Liège u23 (173 km)
15/04/20171.2UBel Liège - Bastogne - Liège u23 (166 km)
16/04/20161.2UBel Liège - Bastogne - Liège u23 (178,6 km)
18/04/20151.2UBel Liège - Bastogne - Liège u23 (181,5 km)
19/04/20141.2UBel Liège - Bastogne - Liège u23 (181 km)
13/04/20131.2UBel Liège - Bastogne - Liège u23 (181 km)
14/04/20121.2UBel Liège - Bastogne - Liège Espoirs (180,8 km)
16/04/20111.2UBel Liège - Bastogne - Liège Espoirs (182,2 km)
17/04/20101.2UBel Liège - Bastogne - Liège Espoirs (178 km)
18/04/20091.2UBel Liège - Bastogne - Liège Espoirs (178,3 km)
19/04/20081.2UBel Liège - Bastogne - Liège Espoirs (183,4 km)
21/04/20071.NCBel Liège - Bastogne - Liège Espoirs (183,4 km)
1/05/20061.2Bel Liège - Bastogne - Liège Espoirs (179 km)
1/05/20051.2Bel Liège - Bastogne - Liège Espoirs (179 km)




19/12/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits