Ita  Giro della Provincia di Lucca (194 km) 6/03/2006  
  Category: 1.1  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2006ITA PETACCHI AlessandroITA CORIONI ClaudioGER ZABEL ErikMore
2005ITA CIPOLLINI MarioITA GRILLO ParideITA PETACCHI AlessandroMore
2004ITA BERTOLINI AlessandroGER ZIEGLER ThomasITA TOSATTO MatteoMore
2003ESP FREIRE GOMEZ OscarITA CAUCCHIOLI PietroESP GUTIERREZ PALACIOS Jose IvanMore
2002ITA FONTANELLI FabianoSUI ZBERG MarkusFRA VIRENQUE RichardMore
2001BEL AERTS MarioPOL WADECKI PiotrFRA TURPIN LudovicMore
2000ITA PETACCHI AlessandroITA GASPERONI CristianITA BERTOLINI AlessandroMore
1999ITA BETTINI PaoloITA REBELLIN DavideLTU RUMSAS RaimondasMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
6/03/20061.1Ita Giro della Provincia di Lucca (194 km)
7/03/20051.1Ita Giro della Provincia di Lucca (173 km)
24/02/20042.3Ita Giro della Provincia di Lucca
30/09/20032.3Ita Giro della Provincia di Lucca
1/10/20022.3Ita Giro della Provincia di Lucca
2/10/20012.3Ita Giro della Provincia di Lucca
3/10/20002.3Ita Giro della Provincia di Lucca
28/09/19992.3Ita Giro della Provincia di Lucca




21/11/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits