Fra  GP de Fourmies (205 km) 2/09/2018  
  Category: 1.HC  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2018GER ACKERMANN PascalFRA DEMARE ArnaudCOL HODEG CHAGUI Alvaro JoseMore
2017FRA BOUHANNI NacerFRA SARREAU MarcGER SELIG RüdigerMore
2016GER KITTEL MarcelFRA BOUHANNI NacerFRA COQUARD BryanMore
2015ITA FELLINE FabioBEL BOONEN TomFRA BOUHANNI NacerMore
2014BEL VAN GENECHTEN JonasBEL VAN ASBROECK TomITA VIVIANI EliaMore
2013FRA BOUHANNI NacerGER GREIPEL AndréFRA COQUARD BryanMore
2012DEN BAK Lars YttingNOR KRISTOFF AlexanderGER KITTEL MarcelMore
2011FRA BLOT GuillaumeNOR KRISTOFF AlexanderNED VAN DIJK StefanMore
2010FRA FEILLU RomainITA APPOLLONIO DavideBEL DEHAES KennyMore
2009FRA FEILLU RomainITA BELLETTI ManuelBLR HUTAROVICH YauheniMore
2008ITA VISCONTI GiovanniFRA GOUBERT StéphaneITA SACCHI FabioMore
2007SVK VELITS PeterITA NARDELLO DanieleAUS COOKE BadenMore
2006BEL GILBERT PhilippeESP PALOMARES VILLAPLANA AdrianSUI ALBASINI MichaelMore
2005AUS MCEWEN RobbieNED VAN DIJK StefanFRA NAZON Jean-PatrickMore
2004KAZ KASHECHKIN AndreyKAZ FOFONOV DmitriyNOR HUSHOVD ThorMore
2003AUS COOKE BadenITA NARDELLO DanieleGER WEGMANN FabianMore
2002ITA BORTOLAMI GianlucaFRA JALABERT LaurentFRA VASSEUR CédricMore
2001AUS SUNDERLAND ScottUSA RODRIGUEZ FredGER VOIGT JensMore
2000SLO HAUPTMAN AndrejITA FERRIGATO AndreaDEN HAMBURGER BoMore
1999RUS KONYSHEV DmitriGBR SCIANDRI MaximilianBEL BRUYLANDTS DaveMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
2/09/20181.HCFra GP de Fourmies (205 km)
3/09/20171.HCFra GP de Fourmies (205 km)
4/09/20161.HCFra GP de Fourmies (205 km)
6/09/20151.HCFra GP de Fourmies (205 km)
7/09/20141.HCFra GP de Fourmies (205 km)
8/09/20131.HCFra GP de Fourmies (205 km)
9/09/20121.HCFra GP de Fourmies (200 km)
11/09/20111.HCFra GP de Fourmies (200 km)
12/09/20101.HCFra GP de Fourmies (205 km)
13/09/20091.HCFra GP de Fourmies (205 km)
14/09/20081.HCFra GP de Fourmies (205 km)
16/09/20071.HCFra GP de Fourmies (200 km)
10/09/20061.HCFra GP de Fourmies (198 km)
11/09/20051.HCFra GP de Fourmies
12/09/20041.1Fra GP de Fourmies (202 km)
14/09/20031.1Fra GP de Fourmies (200 km)
15/09/20021.1Fra GP de Fourmies (180 km)
16/09/20011.1Fra GP de Fourmies (210 km)
10/09/20001.1Fra GP de Fourmies (210 km)
12/09/19991.1Fra GP de Fourmies (210 km)




12/12/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits