Ned  Ronde van Midden-Nederland (191,6 km) 26/08/2018  
  Category: 1.2  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2018DEN VON FOLSACH CasperNED VAN TRIJP MaartenDEN WALLIN Rasmus BøghMore
2017POL GRADEK KamilAUS VON HOFF SteeleGBR BAYLIS TomMore
2016GBR OPIE ChrisPOL DOMAGALSKI Karol AndrzejGBR WILLIAMS PeterMore
2015BEL PARDINI OlivierBEL BILLE GaëtanBEL PREMONT ChristopheMore
2014NED STROETINGA WimROU GROSU Eduard-MichaelNED LOOIJ AndréMore
2013GER FORKE SebastianNED VAN TRIJP MaartenGER SCHWEIZER MichaelMore
2012NED SLIK IvarGER FIEDLER JacobNED VAN DEN BERG JimMore
2011NED STROETINGA WimITA ZANOTTI MarcoGER SCHWEIZER MichaelMore
2010NED KREDER WesleyNED GMELICH MEIJLING JarnoGER SCHWEIZER MichaelMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
26/08/20181.2Ned Ronde van Midden-Nederland (191,6 km)
26/08/20172.2Ned Ronde van Midden-Nederland
27/08/20162.2Ned Ronde van Midden-Nederland
29/08/20152.2Ned Ronde van Midden-Nederland
31/08/20141.2Ned Ronde van Midden-Nederland (198 km)
1/09/20131.2Ned Ronde van Midden-Nederland (197,9 km)
26/08/20121.2Ned Ronde van Midden-Nederland (199,4 km)
28/08/20111.2Ned Ronde van Midden-Nederland (205,3 km)
29/08/20101.2Ned Ronde van Midden-Nederland (203,4 km)




20/11/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits