Nor  Sundvolden GP (164,4 km) 5/05/2018  
  Category: 1.2  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2020no resultMore
2019NOR TRONDSEN Trond HaakonNOR LUNKE Sindre SkjøstadBEL VAN MOER BrentMore
2018DEN KAMP AlexanderNOR HAGEN Carl FredrikNOR VANGSTAD AndreasMore
2017DEN GULDHAMMER POULSEN RasmusNOR HAGEN Carl FredrikNOR FLØTTEN Audun BrekkeMore
2016NOR VANGSTAD AndreasNOR HAGEN Carl FredrikNOR LØVIK Aasmund RomstadMore
2015DEN ANDERSEN Søren KraghNOR GALTA Fredrik StrandNOR LAENGEN Vegard StakeMore
2014DEN GULDHAMMER POULSEN RasmusDEN BØCHMAN LARSEN LasseSWE OLSSON MichaelMore
2013NOR GALTA Fredrik StrandDEN HANSEN JesperNOR REMME StianMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
9/05/20201.2Nor Sundvolden GP
11/05/20191.2Nor Sundvolden GP (164,4 km)
5/05/20181.2Nor Sundvolden GP (164,4 km)
6/05/20171.2Nor Sundvolden GP (155,2 km)
7/05/20161.2Nor Sundvolden GP (157 km)
9/05/20151.2Nor Hadeland GP (171 km)
10/05/20141.2Nor Hadeland GP (163 km)
4/05/20131.2Nor Hadeland GP (175,3 km)




7/07/2020 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2020, Credits