Ger  Rund um den Finanzplatz Eschborn - Frankfurt (218,7 km) 1/05/2017  
  Category: 1.WT3  -  Race Website  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2018NOR KRISTOFF AlexanderAUS MATTHEWS MichaelBEL NAESEN OliverMore
2017NOR KRISTOFF AlexanderGER ZABEL RickGER DEGENKOLB JohnMore
2016NOR KRISTOFF AlexanderARG RICHEZE ARAQUISTAIN Maximiliano ArielIRL BENNETT SamMore
2015no resultMore
2014NOR KRISTOFF AlexanderGER DEGENKOLB JohnBEL BAUGNIES JérômeMore
2013SLO SPILAK SimonITA MOSER MorenoGER GREIPEL AndréMore
2012ITA MOSER MorenoGER NERZ DominikRUS FIRSANOV SergeyMore
2011GER DEGENKOLB JohnBEL BAUGNIES JérômeAUS MATTHEWS MichaelMore
2010GER WEGMANN FabianBEL VERHEYEN GeertBEL SCHEIRLINCKX BertMore
2009GER WEGMANN FabianNED KROON KarstenGER KNEES ChristianMore
2008NED KROON KarstenITA REBELLIN DavideCOL ARDILA CANO Mauricio AlbertoMore
2007GER SINKEWITZ PatrikNOR ARVESEN Kurt AsleITA CATALDO DarioMore
2006ITA GARZELLI StefanoGER CIOLEK GeraldGER HONDO DaniloMore
2005GER ZABEL ErikARG BORRAJO Alejandro AlbertoSUI ZBERG MarkusMore
2004NED KROON KarstenGER HONDO DaniloBEL COENEN JohanMore
2003ITA REBELLIN DavideGER ZABEL ErikESP ASTARLOA ASCASIBAR IgorMore
2002GER ZABEL ErikBEL PLANCKAERT JoRUS IVANOV SergueiMore
2001SUI ZBERG MarkusITA REBELLIN DavideBEL VAN DE WOUWER KurtMore
2000GER HUNDERTMARCK KaiITA TOSATTO MatteoGER HEPPNER JensMore
1999GER ZABEL ErikNED VAN BON LeonITA ONGARATO AlbertoMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
1/05/20181.WT3Ger Rund um den Finanzplatz Eschborn - Frankfurt (212,5 km)
1/05/20171.WT3Ger Rund um den Finanzplatz Eschborn - Frankfurt (218,7 km)
1/05/20161.HCGer Rund um den Finanzplatz Eschborn - Frankfurt (206,8 km)
1/05/20151.HCGer Rund um den Finanzplatz Eschborn - Frankfurt (205 km)
1/05/20141.HCGer Rund um den Finanzplatz Eschborn - Frankfurt (202 km)
1/05/20131.HCGer Rund um den Finanzplatz Eschborn - Frankfurt (200,6 km)
1/05/20121.HCGer Rund um den Finanzplatz Eschborn-Frankfurt (200 km)
1/05/20111.HCGer Rund um den Finanzplatz Eschborn-Frankfurt (201,5 km)
1/05/20101.HCGer Rund um den Finanzplatz Eschborn-Frankfurt (202,7 km)
1/05/20091.HCGer Eschborn - Frankfurt City Loop (190,8 km)
1/05/20081.HCGer Rund um den Henninger Turm - Frankfurt (179 km)
1/05/20071.HCGer Rund um den Henninger Turm - Frankfurt (190,2 km)
1/05/20061.HCGer Rund um den Henninger Turm - Frankfurt (190,2 km)
1/05/20051.HCGer Rund um den Henninger Turm - Frankfurt (211,3 km)
1/05/20041.1Ger Rund um den Henninger Turm - Frankfurt (205 km)
1/05/20031.1Ger Rund um den Henninger Turm - Frankfurt (208 km)
1/05/20021.1Ger Rund um den Henninger Turm - Frankfurt (206 km)
1/05/20011.1Ger Rund um den Henninger Turm - Frankfurt (206 km)
1/05/20001.1Ger Rund um den Henninger Turm - Frankfurt (206 km)
1/05/19991.1Ger Rund um den Henninger Turm - Frankfurt (206 km)




11/12/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits