Ned  Volta Limburg Classic (198,6 km) 1/04/2017  
  Category: 1.1  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2019-
2018SLO TRATNIK JanITA TIZZA MarcoBEL JANSSENS JimmyMore
2017ITA CANOLA MarcoBEL MEURISSE XandroNED VAN DER LIJKE NickMore
2016NED GERTS FlorisITA COLBRELLI SonnyBEL GILBERT PhilippeMore
2015SUI KÜNG StefanPOL PATERSKI MaciejBEL TEUNS DylanMore
2014NED HOFLAND MorenoITA COLBRELLI SonnyITA FINETTO MauroMore
2013GER SELIG RüdigerITA COLBRELLI SonnyGER MARTENS PaulMore
2012RUS BRUTT PavelGER GESCHKE SimonAUT SCHORN DanielMore
2011NED LIGTHART PimITA CANUTI FedericoFRA DUMOULIN SamuelMore
2010FRA HUGUET YannNED VAN EMDEN JosGER KLEMME DominicMore
2009ITA FINETTO MauroITA CANUTI FedericoNED MOL WouterMore
2008GER MARTIN TonyAUS HANSEN AdamBEL JACOBS PieterMore
2007BEL SIJMENS NicoUZB LAGUTIN SergeyNED TERPSTRA NikiMore
2006UKR KHALILOV MikhayloNED MAASKANT MartijnBEL SCHEIRLINCKX BertMore
2005BEL SIJMENS NicoGER SCHUMACHER StefanBEL WYNANTS MaartenMore
2004DEN JOHANSEN AllanGER KOPP DavidGER HEPPNER JensMore
2003BEL VAN HUFFEL WimBEL SIJMENS NicoGER HEPPNER JensMore
2002AUS SWEET CoreyBEL DE GROOTE ThierryNED VAN DE BURG GermMore
2000GER GRABSCH BertGER MÜLLER DirkFRA MONCOUTIE DavidMore
1999NED MEIJS RaymondBEL VAN HAECKE MichelGER GRABSCH RalfMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
6/04/20191.1Ned Volta Limburg Classic
31/03/20181.1Ned Volta Limburg Classic (197,5 km)
1/04/20171.1Ned Volta Limburg Classic (198,6 km)
2/04/20161.1Ned Volta Limburg Classic (198,1 km)
4/04/20151.1Ned Volta Limburg Classic (198 km)
5/04/20141.1Ned Volta Limburg Classic (196 km)
30/03/20131.1Ned Volta Limburg Classic (198 km)
31/03/20121.1Ned Hel van het Mergelland / Limburg Classic (198 km)
2/04/20111.1Ned Hel van het Mergelland (195 km)
3/04/20101.1Ned Hel van het Mergelland (195,8 km)
4/04/20091.1Ned Hel van het Mergelland (190 km)
5/04/20081.1Ned Hel van het Mergelland (185,1 km)
7/04/20071.1Ned Hel van het Mergelland (187,5 km)
1/04/20061.1Ned Hel van het Mergelland (188,6 km)
2/04/20051.1Ned Hel van het Mergelland (188,6 km)
3/04/20041.5Ned Hel van het Mergelland (192 km)
5/04/20031.5Ned Hel van het Mergelland (191 km)
6/04/20021.5Ned Hel van het Mergelland (191 km)
8/04/20001.5Ned Hel van het Mergelland (181 km)
10/04/19991.5Ned Hel van het Mergelland (180 km)




17/12/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits