Rus  National Championships Russia (Sevastopol) I.T.T. (49,1 km) 24/06/2016  
  Category: NCT3  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2018RUS OVECHKIN ArtemRUS SIVAKOV PavelRUS VOROBYEV AntonMore
2017RUS ZAKARIN IlnurRUS BELKOV MaximRUS VOROBYEV AntonMore
2016RUS CHERNETSKIY SergeyRUS BRUTT PavelRUS BELKOV MaximMore
2015RUS OVECHKIN ArtemRUS NIKOLAEV SergeyRUS BRUTT PavelMore
2014RUS VOROBYEV AntonRUS CHERNETSKIY SergeyRUS OVECHKIN ArtemMore
2013RUS ZAKARIN IlnurRUS GUSEV VladimirRUS OVECHKIN ArtemMore
2012RUS MENCHOV DenisRUS SOKOLOV DmitryRUS KAYKOV ValeryMore
2011RUS IGNATIEV MikhailRUS KARPETS VladimirRUS SOKOLOV DmitryMore
2010RUS GUSEV VladimirRUS IGNATIEV MikhailRUS AREKEEV AlexandrMore
2009RUS OVECHKIN ArtemRUS IGNATIEV MikhailRUS BELKOV MaximMore
2008RUS GUSEV VladimirRUS KRITSKIY TimofeyRUS KARPETS VladimirMore
2007RUS GUSEV VladimirRUS PETROV EvgeniRUS BESPALOV AlexanderMore
2006RUS BESPALOV AlexanderRUS BELOV StanislavRUS BELKOV MaximMore
2005RUS BELKOV MaximRUS GUSEV VladimirRUS BESPALOV AlexanderMore
2004RUS BESPALOV AlexanderRUS ZHUKOV OlegRUS SEMOV DmitriMore
2003RUS GUSEV VladimirRUS BESPALOV AlexanderRUS BORISOV VladislavMore
2002RUS PETROV EvgeniRUS SEMOV DmitriRUS KARPETS VladimirMore
2001RUS SEMOV DmitriRUS BONDARENKO DenisRUS ZINTCHENKO AndreiMore
2000RUS PETROV EvgeniRUS ZHUKOV OlegRUS MENCHOV DenisMore
1999RUS STARTCHENKOV SergueiRUS SEMOV DmitriRUS GRADUSOV KonstantinMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
29/06/2018NCT3Rus National Championships Russia (Kursk) I.T.T. (30,5 km)
23/06/2017NCT3Rus National Championships Russia (Novovoronezh) I.T.T. (39,8 km)
24/06/2016NCT3Rus National Championships Russia (Sevastopol) I.T.T. (49,1 km)
26/06/2015NCT3Rus National Championships Russia (Saransk) I.T.T. (56 km)
27/06/2014NCT3Rus National Championships Russia (Tula) I.T.T. (50 km)
21/06/2013NCT3Rus National Championships Russia (Samara) I.T.T. (50 km)
22/06/2012NCT3Rus National Championships Russia (Voronezh) I.T.T. (45 km)
24/06/2011NCT3Rus National Championships Russia (Ufa) I.T.T. (45 km)
25/06/2010NCT2Rus National Championships Russia (Cheboksary) I.T.T. (45 km)
26/06/2009NCT2Rus National Championships Russia (Cheboksary) I.T.T. (35 km)
27/06/2008NCT1Rus National Championships Russia (Moskva) I.T.T. (40,8 km)
29/06/2007NCT2Rus National Championships Russia (Ufa) I.T.T. (39 km)
23/06/2006NCT2Rus National Championships Russia (Penza) I.T.T. (40 km)
24/06/2005NCT2Rus National Championships Russia I.T.T.
24/06/2004NCT3Rus National Championships Russia (Samara) I.T.T. (40 km)
27/06/2003NCT3Rus National Championships Russia I.T.T.
27/06/2002NCT2Rus National Championships Russia (Krylatskoye) I.T.T. (33 km)
29/06/2001NCT2Rus National Championships Russia (Moskva) I.T.T. (33 km)
23/06/2000NCT2Rus National Championships Russia I.T.T.
24/06/1999NCT2Rus National Championships Russia I.T.T.




10/12/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits