Rus  National Championships Russia (Sevastopol) R.R. (175,7 km) 26/06/2016  
  Category: NC3  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2018RUS ROVNY IvanRUS PORSEV AlexanderRUS FROLOV IgorMore
2017RUS PORSEV AlexanderRUS NYCH ArtemRUS SHILOV SergeyMore
2016RUS KOCHETKOV PavelRUS BELKOV MaximRUS LAGUTIN SergeyMore
2015RUS TROFIMOV YuryRUS BRUTT PavelRUS LAGUTIN SergeyMore
2014RUS PORSEV AlexanderRUS GUSEV VladimirRUS ERSHOV ArturMore
2013RUS ISAYCHEV VladimirRUS GUSEV VladimirRUS KOCHETKOV PavelMore
2012RUS VORGANOV EduardRUS KOLOBNEV AlexandrRUS BRUTT PavelMore
2011RUS BRUTT PavelRUS VORGANOV EduardRUS TROFIMOV YuryMore
2010RUS KOLOBNEV AlexandrRUS GUSEV VladimirRUS MIRONOV AlexanderMore
2009RUS IVANOV SergueiRUS TROFIMOV YuryRUS SILIN EgorMore
2008RUS IVANOV SergueiRUS BAZHENOV AlexandreRUS KLIMOV RomanMore
2007RUS BORISOV VladislavRUS KOLESNIKOV SergeyRUS TROFIMOV YuryMore
2006RUS KHATUNTSEV AlexanderRUS EFIMKIN AlexanderRUS PETROV EvgeniMore
2005RUS IVANOV SergueiRUS GUSEV VladimirRUS PCHELKIN AndreyMore
2004RUS KOLOBNEV AlexandrRUS TIMOCHINE MikhailRUS PCHELKIN AndreyMore
2003RUS BAZHENOV AlexandreRUS DEMENTIEV DimitriRUS ZHUKOV OlegMore
2002RUS GRISHKINE OlegRUS PCHELKIN AndreyRUS GAYNITDINOV DmitriMore
2001RUS KONYSHEV DmitriRUS MARKOV AlexeiRUS BONDARENKO DenisMore
2000RUS IVANOV SergueiRUS TONKOV PavelRUS SIVAKOV AlexeiMore
1999RUS IVANOV SergueiRUS DAVIDENKO VassiliRUS SEDUN DimitriMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
1/07/2018NC3Rus National Championships Russia (Kursk) R.R. (180 km)
25/06/2017NC3Rus National Championships Russia (Voronezh) R.R. (192 km)
26/06/2016NC3Rus National Championships Russia (Sevastopol) R.R. (175,7 km)
28/06/2015NC3Rus National Championships Russia (Saransk) R.R. (204 km)
29/06/2014NC3Rus National Championships Russia (Tula) R.R. (194,3 km)
23/06/2013NC3Rus National Championships Russia (Samara) R.R. (196 km)
24/06/2012NC3Rus National Championships Russia (Voronezh) R.R. (193,8 km)
26/06/2011NC3Rus National Championships Russia (Ufa) R.R. (190 km)
27/06/2010NC2Rus National Championships Russia (Cheboksary) R.R. (198 km)
28/06/2009NC2Rus National Championships Russia (Cheboksary) R.R. (202,3 km)
29/06/2008NC1Rus National Championships Russia (Moskva) R.R. (204 km)
1/07/2007NC2Rus National Championships Russia (Ufa) R.R. (200 km)
25/06/2006NC2Rus National Championships Russia (Penza) R.R. (205 km)
26/06/2005NC2Rus National Championships Russia R.R.
27/06/2004NC3Rus National Championships Russia R.R. (196 km)
29/06/2003NC3Rus National Championships Russia R.R. (205 km)
30/06/2002NC2Rus National Championships Russia (Krylatskoye) R.R. (204 km)
1/07/2001NC2Rus National Championships Russia (Moskva) R.R. (204 km)
25/06/2000NC2Rus National Championships Russia R.R. (197 km)
27/06/1999NC2Rus National Championships Russia (Nizhni Novgorod) R.R. (204 km)




16/12/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits