Pol  Memorial Grundmanna i Wizowskiego (170 km) 18/06/2016  
  Category: 1.2  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2018POL OWSIAN LukaszPOL KOMAR MateuszPOL RUTKIEWICZ MarekMore
2017POL BANASZEK AlanGER GESSNER KonradPOL JANISZEWSKI SylwesterMore
2016CZE HACECKY VojtechPOL KIENDYS TomaszPOL CHARUCKI PawelMore
2015POL STACHOWIAK AdamPOL OWSIAN LukaszPOL DETKO ArturMore
2014POL JANIACZYK BlazejPOL MATYSIAK BartlomiejPOL BODNAR LukaszMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
16/06/20181.2Pol Memorial Grundmanna i Wizowskiego (162 km)
17/06/20171.2Pol Memorial Grundmanna i Wizowskiego (177,5 km)
18/06/20161.2Pol Memorial Grundmanna i Wizowskiego (170 km)
21/06/20151.2Pol Memorial Grundmanna i Wizowskiego (184,6 km)
21/06/20142.2Pol Memorial Grundmanna Wizowskiego




12/12/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits