Bel  Circuit de Wallonie (123 km) 19/06/2016  
  Category: 1.2  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2021FRA LAPORTE ChristopheFRA SARREAU MarcNZL PITHIE LaurenceMore
2020no resultMore
2019FRA BOUDAT ThomasBEL PLANCKAERT BaptisteNED TERPSTRA NikiMore
2018DEN HONORE Mikkel FrølichDEN LARSEN NiklasGBR LAMB RossMore
2017NED VAN TRIJP MaartenBEL ROBEET LudovicBEL LEEMANS RobMore
2016FRA LALOUETTE KévinBEL MARCHAND GianniBEL CHEVALIER OlivierMore
2015BEL VAN ZUMMEREN StefGER WALSLEBEN PhilippBEL VERMEERSCH GianniMore
2014NED LAMMERTINK MauritsBEL CLAEYS DimitriBEL DE TIER FlorisMore
2013BEL DELFOSSE SébastienFRA DRANCOURT PierreBEL ALLEGAERT MatthiasMore
2012RSA JANSE VAN RENSBURG ReinardtBEL VANBILSEN KennethBEL CLAEYS KevinMore
2011COL TAMAYO MARTINEZ Diego AlejandroBEL DE WINTER WaltBEL HOORNE JeroenMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
13/05/20211.1Bel Circuit de Wallonie (194,2 km)
21/05/20201.1Bel Circuit de Wallonie
30/05/20191.1Bel Circuit de Wallonie (192,2 km)
27/05/20181.2Bel Circuit de Wallonie (177 km)
1/05/20171.2Bel Circuit de Wallonie (182,4 km)
19/06/20161.2Bel Circuit de Wallonie (123 km)
21/06/20151.2Bel Circuit de Wallonie (181,5 km)
11/05/20141.2Bel Circuit de Wallonie (176,5 km)
5/05/20131.2Bel Circuit de Wallonie (170 km)
6/05/20121.2Bel Circuit de Wallonie (176,4 km)
8/05/20111.2Bel Circuit de Wallonie (175,8 km)




22/10/2021 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2021, Credits