Den  Fyen Rundt (215 km) 11/06/2016  
  Category: 1.2  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2018DEN PEDERSEN MadsDEN MØRKØV CHRISTENSEN MichaelNED VAN DER KOOIJ BasMore
2017NOR FLØTTEN Audun BrekkeDEN PEDERSEN Casper PhillipNOR WAERSTED Syver WestgaardMore
2016DEN PEDERSEN MadsNOR FLØTTEN Audun BrekkeNED JANSSEN AdriaanMore
2015NOR VANGSTAD AndreasDEN KAMP AlexanderNED HAVIK YoeriMore
2008DEN SØRENSEN Lars UlrichSWE BALCK SebastianDEN RASMUSSEN Jacob MoeMore
2004DEN RASMUSSEN Jacob MoeDEN JOHANSEN AllanSWE HOLMKVIST JonasMore
2003DEN RASMUSSEN Jacob MoeDEN BAK Lars YttingDEN SKELDE MichaelMore
2002DEN RASMUSSEN Jacob MoeDEN PIIL JakobDEN ANDRESEN Allan BoMore
2001DEN LARSEN Nikolaj BoDEN HANSEN JimmyDEN GRAM NIELSEN JakobMore
2000DEN SONNE MortenDEN SKELDE MichaelDEN JOHANSEN MichaelMore
1999DEN LARSEN Nikolaj BoDEN JOHANSEN AllanDEN NIELSEN BjarkeMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
16/06/20181.1Den Fyen Rundt (201 km)
10/06/20171.2Den Fyen Rundt (200,2 km)
11/06/20161.2Den Fyen Rundt (215 km)
14/06/20151.2Den Fyen Rundt (205,5 km)
10/08/20081.2Den Fyn Rundt / Albani Classic (210 km)
1/08/20041.5Den Fyn Rundt
10/08/20031.5Den Fyn Rundt (210 km)
11/08/20021.5Den Fyn Rundt (210 km)
12/08/20011.5Den Fyn Rundt (207 km)
20/08/20001.5Den Fyn Rundt (205 km)
6/06/19991.5Den Fyn Rundt (210 km)




12/11/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits