Ita  Trofeo Gianfranco Bianchin (170,6 km) 18/09/2005  
  Category: 1.2  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2012ITA SBARAGLI KristianITA TEDESCO PietroSLO MEZGEC LukaMore
2011ITA MOSER MorenoITA FACCHINI PatrickITA IANNIELLO VincenzoMore
2010SLO VRECER RobertITA ARU FabioITA PENASA Pierre PaoloMore
2009ECU BONE LEON Jose GabrielITA BRAMBILLA GianlucaUKR DEMENTYEV YegorMore
2008SLO VRECER RobertUKR KASHTAN AnatoliySLO STRGAR MaticMore
2007ITA NOVEMBRINI AmericoCOL ATEHORTUA BEDOYA Julian DarioITA BISOLTI AlessandroMore
2006SLO STRGAR MaticSLO KOCJAN JureSLO TRATNIK DavidMore
2005ITA PRIAMO MatteoSLO STRGAR MaticRUS EFIMKIN AleksandrMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
16/09/20121.2Ita Trofeo Gianfranco Bianchin (171 km)
18/09/20111.2Ita Trofeo Gianfranco Bianchin (176 km)
19/09/20101.2Ita Trofeo Gianfranco Bianchin (171,8 km)
20/09/20091.2Ita Trofeo Gianfranco Bianchin (171,8 km)
21/09/20081.2Ita Trofeo Gianfranco Bianchin (171,8 km)
16/09/20071.2Ita Trofeo Gianfranco Bianchin (171,8 km)
17/09/20061.2Ita Trofeo Gianfranco Bianchin (170,6 km)
18/09/20051.2Ita Trofeo Gianfranco Bianchin (170,6 km)




19/01/2022 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2022, Credits