Bel  Memorial Rik Van Steenbergen - Aarselaar 7/09/2005  
  Category: 1.1  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2012NED BOS TheoNED VAN HUMMEL KennyAUS RENSHAW MarkMore
2011NED VAN HUMMEL KennyGER GREIPEL AndréRUS GALIMZYANOV DenisMore
2010BEL VAN STAEYEN MichaelAUS MCEWEN RobbieBEL ROELANDTS JürgenMore
2009BEL EECKHOUT NikoNED VAN DIJK StefanNED DE JONGH StevenMore
2008BEL STEEGMANS GertNED VAN DIJK StefanBEL ROELANDTS JürgenMore
2007BEL VAN AVERMAET GregBEL EECKHOUT NikoNED DE JONGH StevenMore
2006BEL EECKHOUT NikoAUS MCEWEN RobbieGER RADOCHLA SteffenMore
2005FRA NAZON Jean-PatrickBEL DE VOCHT WimBEL RENDERS JensMore
2004BEL BOONEN TomBEL EECKHOUT NikoGER GRABSCH RalfMore
2003BEL EECKHOUT NikoFRA VASSEUR CédricBEL MUSEEUW JohanMore
2002GER RADOCHLA SteffenAUS MCEWEN RobbieFRA JALABERT LaurentMore
2001BEL EECKHOUT NikoBEL OMLOOP GeertFRA JALABERT NicolasMore
2000DEN MICHAELSEN LarsNED PRONK MatthéRSA HUNTER RobertMore
1999ITA FIGUERAS GiulianoNED BLIJLEVENS JeroenBEL PLANCKAERT JoMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
5/09/20121.1Bel Memorial Rik Van Steenbergen (195 km)
7/09/20111.1Bel Memorial Rik Van Steenbergen (201 km)
8/09/20101.1Bel Memorial Rik Van Steenbergen (195,9 km)
9/09/20091.1Bel Memorial Rik Van Steenbergen (183 km)
3/09/20081.1Bel Memorial Rik Van Steenbergen - Aartselaar (200,4 km)
5/09/20071.1Bel Memorial Rik Van Steenbergen - Aartselaar (201 km)
6/09/20061.1Bel Memorial Rik Van Steenbergen - Aartselaar (200,4 km)
7/09/20051.1Bel Memorial Rik Van Steenbergen - Aarselaar
8/09/20041.2Bel Memorial Rik Van Steenbergen - Aartselaar (201 km)
10/09/20031.2Bel Memorial Rik Van Steenbergen - Aartselaar (199 km)
11/09/20021.2Bel Memorial Rik Van Steenbergen - Aartselaar (200 km)
12/09/20011.2Bel Memorial Rik Van Steenbergen - Aartselaar (203 km)
27/07/20001.2Bel Memorial Rik Van Steenbergen - Aartselaar (204 km)
29/07/19991.3Bel Memorial Rik Van Steenbergen - Aartselaar (200 km)




14/12/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits