Ita  Giro del Veneto 20/08/2005  
  Category: 1.HC  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2012ITA GATTO OscarCOL VALENCIA GONZALEZ Juan PabloITA SELLA EmanueleMore
2010ITA OSS DanielSVK SAGAN PeterITA MODOLO SachaMore
2009ITA POZZATO FilippoITA SCOGNAMIGLIO CarloITA PAOLINI LucaMore
2008ITA GINANNI FrancescoUKR HONCHAR SerhiyITA MASCIARELLI AndreaMore
2007ITA BERTOLINI AlessandroSUI STALDER FlorianITA NARDELLO DanieleMore
2006ITA NOCENTINI RinaldoITA FERRARA RaffaeleITA MARINANGELI SergioMore
2005ITA MAZZOLENI EddyITA COMMESSO SalvatoreUKR HONCHAR SerhiyMore
2004ITA SIMONI GilbertoITA TOSATTO MatteoITA GIUNTI MassimoMore
2003ITA MORENI CristianITA BARTOLI MicheleITA DI LUCA DaniloMore
2002ITA DI LUCA DaniloSUI DUFAUX LaurentITA REBELLIN DavideMore
2001ITA FIGUERAS GiulianoITA DI LUCA DaniloITA REBELLIN DavideMore
2000ITA REBELLIN DavideITA CASAGRANDE FrancescoITA TONETTI GianlucaMore
1999ITA REBELLIN DavideITA CASAGRANDE FrancescoITA FERRIGATO AndreaMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
25/08/20121.1Ita Giro del Veneto - Coppa Placci (233 km)
28/08/20101.1Ita Giro del Veneto (198 km)
29/08/20091.HCIta Giro del Veneto (199 km)
31/08/20081.HCIta Giro del Veneto (199,8 km)
1/09/20071.HCIta Giro del Veneto (199,8 km)
26/08/20061.HCIta Giro del Veneto (199,8 km)
20/08/20051.HCIta Giro del Veneto
21/08/20041.1Ita Giro del Veneto (206 km)
23/08/20031.1Ita Giro del Veneto (199 km)
24/08/20021.1Ita Giro del Veneto (197 km)
1/09/20011.1Ita Giro del Veneto (197 km)
26/08/20001.1Ita Giro del Veneto (207 km)
28/08/19991.1Ita Giro del Veneto (200 km)




19/12/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits